Recenze
Technické info
Přezdívka auta Toyota Corolla Verso Rok výroby 2007 Koupeno ojeté najeto [km]:36000 palivo: nafta počet válců: 4 objem [cm3]: 2231 výkon [kW]: 130 kroutící moment [Nm]: 400 zrychlení 0-100 km/h [s]: 8.8 maximální rychlost [km/h]: 220 počet rychlostí: 6 převodovka: manuální průměr kol [palce]: 16 zavazadlový prostor [l]: 400 pohon kol: přední spotřeba [l/100km]: 7.5
Popis vozu
Původním autorem recenze je uživatel s nickem "mcicek".
Po dosažení 150000km na yarisu 1,4 D4D jsem chtěl něco většího a rozhodoval jsem se mezi avensisem combi a octavií combi II. Chtěl jsem naftu, 6st převodovku a prostor pro zavazadla při sklopení sedaček po střechu cca 2m3 a pak jsem se svezl v corolle verso a bylo jasno oct II je moc tuctové auto a v avensisu se mi zase nelíbila palubní deska verso je nadhera optitronové budíky jsou super čitelné a vypadají ´svěže´ technika je v podstatě stejné jako u avensisu prostor větší a cena srovnatelná.
Vůz sloužil v Německu jako předváděci vůz a pak u stejného dealera rok jako služební. najeto 29200km
Dovezen na zakázku firmou AUTOHAUS-MORAVA.
Vúz prošel ještě před koupí prohlídkou v autorizovaném servise toyota a stav byl vyhodnocen jako velmi dobrý - jediná závada - mírně sjeté brzdové desky a chycené kotouče.
Výbava:
originál autorádio, CD přehrávač, centrál dálkový, bezklíčové startování a odemykání, imobilizér, el. okna, el. zrcátka, vyhřívaná zrcátka, tónovaná skla, mlhovky, zadní stěrač, aut. klimatizace, klimatizovaná přihrádka, dělená zadní sedadla, výškově nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, multifunkční volant, 8 x airbag, deaktivace airbagu spolujezdce, palubní počítač, otáčkoměr, senzor opotřebení brzdových destiček, ABS, protiprokluzový systém kol (ASR), stabilizace podvozku (ESP), posilovač řízení, 6 rychlostních stupňů, tempomat
Silné stránky
dobře odhlučněný výkonný motor 130kw a 400Nm
6ti stupňová převodovka - 130km/h na 6. stupeň točí motor 2200ot/min
rozumná spotřeba město 7,5 okresky 6,2 dálnice 130km/h 6,7 160km/h 8,4
obrovská variabilita interiéru - každé z 5ti sedadel samostatně sklopitelné a polohovatelné přední i výškově stavitelné.
dobrá kvalita toyota sound systému (6 repro)
Slabé stránky
pouze dojezdová rezerva - zatím jsem ji nepotřeboval :-)
malá nádrž jen 55 l tzn dojezd cca 700km
kontrolky aut. klimatizace jsou ve dne špatně čitelné z úhlu pohledu řidiče - musíte se vyklonit aby jste zjistili zda jsou vapnué nebo zapnuté.
Zkušenosti se servisem (poruchy, opravy):
servis toyota je obecně dražši zatím jen výměna oleje 6,5 l mobil 5W-40 za 3600,- a to je myslím přijatelné
Zkušenosti s prodejcem (autosalon / autobazar)
prodejce můžu doporučit AUTOHOUSE-MORAVA 2 bratři vozící na zakázku a mající autosalon s referenčníma autama, ale dělají hlavně škodovky jiná auta skladem nemají
Super domluva rozumná cena za dovoz a a přihlášení a všechny formality cca 25000,-
Přidat názorDiskuse: Toyota Corolla Verso 2,2 D-CAT
Zatím nebyly vloženy žádné diskusní příspěvky.
Další vozy značky Toyota
Toyota Corolla Verso (2006) Majitel: parkoviště