Škoda Fabia (2004)
2.12.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "jiri_FRS". Jako první auto jsem si koupil VW Golf III. Psal se rok 2007, mě bylo 18 a dodělával jsem si…
Škoda Fabia vRS (jiri_FRS)
Hitachi 02.12.2009 19:11
RS
je opravdu povedené auto, se kterým se člověk nejen dostane z bodu A do bodu B, ale ještě přitom nebude brzdou provozu a nezruinuje ho to. Zamlouvá se mi, že jsi příznivcem originálního vzhledu auta. Máš pěknou recenzi, příjemné čtení, škoda těch fotek, ale věřím, že to co nejdřív napravíš. Takže nechť RS dobře slouží a jsi s ní maximálně spokojený ;-) :yes: -
FRPE 02.12.2009 20:12
Otázka
Recenze kvalitní, fotky dobrý, jen se zeptám co tě vedlo ke koupi bouraného vozu? :-) Cena?-
"-- skrytý --" 03.12.2009 21:13
« Re: Otázka
Koupit nabouraný auto byla především výzva. Když člověk opraví auto cizímu, fajn, dostane peníze a přijede další... Ale makat na svým od rána do noci, to je přeci jen něco jinýho :-) Nakonec z toho sešlo a koupil jsem tento kousek, který sice byl evidentně po bouračce, ale pojízdný :-) A cena : původně 170000, nakonec 155000.
"-- skrytý --" 03.12.2009 15:15
Klub
Zaskoč na www.rs-klub.cz ;) Je nás tam mnohem víc RSáků..kdybys potřeboval nějakou radu, určitě jí tam najdeš..
kdyžtak mi napiš, kdybys potřeboval víc informací o tom jak tam můžeš přispívat, ...-
"-- skrytý --" 03.12.2009 21:15
« Re: Klub
Díky moc za tip. Registroval jsem se na rs-club.cz , ale tam je poněkud mrtvolno a od června mi stále nebyla potvrzena registrace... Takže se podívám na tyto stránky. ;-)-
"-- skrytý --" 04.12.2009 08:51
« Re: Re: Klub
...s rs-clubem byl trochu problém a proto se většina lidí odtrhla a vytvořili si vlastní RS-KLUB. Tam mrtvo není,ale funguje to za trochu jiných podmínek. (nutný malý příspěvek na to aby ses stal členem, čímž dostáváme dost pryč lidi, kteří o to nemají zájem a dostáváme tam opravdu jen RSáky, který to baví :).....ale ten příspěvek se ti zase vrátí zpět, protože ti pak pošleme takovej malej dárek v tý ceně:))
Martin_Beneš 04.12.2009 16:53
fajn
hlavně ty tesco tuningovy kliky pryc... to je nejvetsi hruza :-) At z nej mas i dal radost jako dosud :yes: -
Slavek-TDM 22.08.2010 21:12
Masochista
Jet pres 1000 kilaku v kratky fabii ve 4 lidech se mi postestilo jen jednou (Essen a za tyden zpet) a mam pro to dve slova: NEVER MORE. Jen pro absolutni masochisty... >:D-
Ronault. 22.08.2010 21:16
« Re: Masochista
My kdysi před cca 13 lety jeli s krátkým Favoritem ve čtyřech lidech do Itálie, což bylo v jednu stranu nějakých 1300 km... bez klimatizace a v kufru k tomu ještě byla nádrž na LPG... a taky jsme to zvládli aniž bych si připadal, že jsem z masochistické rodiny ;-)
Lidi jsou dneska strašně rozmazlení. Když jim to nechladí vzduch, nemasíruje a všemi způsoby se jim to nesnaží vlézt do řitního otvoru, tak do toho nevlezou 8-s >:-[] >:D