Peugeot 407 (2006)
7.6.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "kovma". Když jsme se s přítelkyní rozhodovali pro nové auto,měli jsme jasné požadavky.Musí to být diesel…
Peugeot 407 (kovma)
Dan0044 10.06.2010 20:52
407
Zdar,
auto pěkný, akorát nevim, mě připadá, že tu šedou nebou stříbrnou má každej.. Prostě zapadneš a nikdo se tě nevšimne... Peugeoty jsou asi nejspolehlivější z francouzů, tak ano, bral bych nějakýho :-) i se mi líbí. Zase jsou docela kradený (např.: oproti Citroenu)
Jinak sžíváme se se SSSSS :-) zžít sem ještě neviděl >:D
Upřímně, Renault neni moc spolehlivej (samozřejmě jsou i dobrý kusy) a to je jediná francouzská značka, do které bych nešel. A ani se mi moc nelíbí a ještě k tomu ten znak... >:D
Recenzi by to chtělo ještě rozšířit, ale to přijde časem. I víc fotek by bylo pěkných :-) Auto myslím je jasné, kolik ode mě dostane bodů >:D-
"-- skrytý --" 11.06.2010 14:10
« Re: 407
Zdravím,
děkuji za opravu :-). Co se týká Renaultu,tak náš Scenic je v provozu 4 roky bez nejmenšího problému. Jinak měl sem možnost Renault VelSatis-svezení super, ale raději nee.Recenzi rozšířím, jen nyní na to není čas (renovace zahradního nábytku :-))Díky za příspěvek.-
Dan0044 12.06.2010 21:09
« Re: Re: 407
Tak jasně... Stejně, já tvrdim - japonské značky jsou jako víno - ze začátku se u aut vychytají neduhy (když jsou) a potom drží i 25 let bez poruchy. Za to evropské značky to mají přesně obráceně. Ty jezdí těch 5 - 10 let bez problému a potom se na tom začne kazit vše, co může. Mluvim ze zkušeností svých sousedů (hned 2 Renaulty), hrabou se v tom každou chvíli... To samý s VW. A vlastní špatné zkušenosti mám v Opelem a Fiatem. Za to dobré máme vlastní zkušenosti s Peugeotem, Nissanem, Mitsubishi a Mazdou...-
"-- skrytý --" 12.06.2010 21:47
« Re: Re: Re: 407
Souhlasím s tím,že japonci jsou ok.Ale jen do doby,než se vy*erou.Pak je to palba.Vlastní zkušenost s Mazda 6.Zase Vw je kvalitou jinde a to je prostě fakt.Na druhou stranu taky nejsou bez poruchy. :-)-
Dan0044 12.06.2010 23:48
« Re: Re: Re: Re: 407
Tak když už to nemáš v záruce a chceš na to koupit nějaký náhradní díl, tak to kup z druhovýroby za normální ceny a taky z Japonska... Docela šikovný řešení, dnes už se dá sehnat 90% dílů na Japonce z druhovýroby.
VW nevim nevim, je pravda, že spousta lidí o nich řiká, že jsou fakt spolehliví, jenže vzápětí se často dovídám, že už je někde nechalo to auto dvakrát stát apod. Tak to mě od té značky trochu odrazuje (nehledě na kradenost - a o to mi jde především, chci dojet domů)
Stejsn 20.06.2010 22:12
požár
včera na semaforu, kousek od Chrudimi, přímo přede mnou začal 407SW hořet. Kouř z pod kapoty, řidič vyběhl ven a udělal zásadní chybu - otevřel jí dokořán. V tu ránu motor v plamenech. Bohužel jsem jel svým druhým autem, ve kterém nemám hasičák. Neměl jsem bohužel ani kanystr s vodou, nebo aspoň deku. Pár lidí se to snažilo uhasit petkama s vodou, ale marně. Asi po 5 minutách se konečně našel člověk s hasicím přístrojem, to už ale tekly z motoru plasty :-( Bylo mi toho chlapa dost líto, auto mělo zelené značky, takže ho asi neměl dlouho.-
"-- skrytý --" 21.06.2010 16:51
« Re: požár
Zdravím,
no to je mi toho chlápka líto.Mě se to stalo v době, kdy sem ještě měl Lancia Delta HF Turbo Int.Naštěstí jsem to uhasil téměř ihned.To je právě ta největší chyba - když člověk otevře kapotu dokořán - a je v tu chvíli vystaráno.Předpokládám, že jste tím příspěvkem nikam nemířil :-)