Renault R19 (1992)
7.6.2011Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Dráťák". Mýho Rendu 19 sem dostal od souseda na basu plzní s tím že on ho chtěl nechat sešrotovat ..…
Renault R19 (Dráťák)
Ronault. 08.06.2011 23:53
Devatenáctka
Jo, tak s tímhle autem jsem taky začínal. Tehdy ale nebylo k sehnání za basu piv, měli jsme ho jako rodinné auto. Jen bylo s motorem 1,7i 54 kW.
Jsi si ale jistý, že ta karburátorová 1,4 běla tolik kW? Co já vím, tak měla 43 kW a nebyla to žádná sláva, to 1,7 54kw si s autem poradila lépe, nemluvím o 1,8 16V 99 kW, která byla v té době ostrá jak břitva.
Ještě jedna věc... asi to auto nebude mít najeto 127 000 km, ale o něco víc, tak 3-4x, co? :-)
Tak přeji mnoho šťastných km do začátků a aŤ slouží. Jo a dofoť galerii a klidně se rozepiš v recenzi. -
PeT-a (RSKa) 09.06.2011 17:16
R19
Ahoj...
Mám doma tady dvě R19 :-) 1,4 a 1,8 16V .....tahle tvoje má myslím uplně stajnou barvu jako moje 1,4. Pěkný kousek...Recenze je docela pěkná, hezky to máš napsané .....ale motor že by byl živý? néééé :-)
Ať slouží .... :yes: :yes: :yes: -
"-- skrytý --" 13.06.2011 16:32
Výkon a živost :)
Ronault : Jo ta 1.4ka co ste měli vy to je stará ještě s rozvodama řetězem ale tohle je 1.4 energy model E6J .. má už hliníkovou hlavu, rozvod řemenem a na bloku napsaný energy renault :-) má opravdu 58kw :-) a z 0-100 za 12,2 :-) váží opravdu pouze 948kg :-) Jo a má to najeto opravdu jen 127 000 ... vím to protože dva majitelé přede mnou byli z nasi vesnice a znám je a určitě to nestočili :)) a první majitel byl z Německa a prodávala tomu chlapkoj z nasi vesnice kdyz to melo najeto 3000km :)) a navic ten z nasi vesnice byl automechanik takze vedel jak s tim zachazet ;-))
Pet-a Rska: vzhledem k malý váze a celkem slusnymu vykonu je fakt docela živej :)) tý 1.7 54kw sem s tim naklepal :-) ..