Recenze
Technické info
Přezdívka auta Lvíče Rok výroby 2001 Koupeno ojeté najeto [km]:110000 tuning/stylingoznačené * palivo: nafta počet válců: 4 počet ventilů na válec: 2 objem [cm3]: 1997 výkon [kW]: 66 zrychlení 0-100 km/h [s]: 12 maximální rychlost [km/h]: 180 počet rychlostí: 5 převodovka: manuální průměr kol [palce]: 14 / 16 * zavazadlový prostor [l]: 245 pohon kol: přední spotřeba [l/100km]: 5.7 (udávaná)spotřeba naměřená:
Popis vozu
Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Fox".
aut. klimatizace, 4 x airbag, ABS, originál autorádio, CD měnič, centrální zamykání, imobilizér, el. přední okna, el. zrcátka, vyhřívaná zrcátka, tónovaná skla, zadní stěrač, dělená zadní sedadla, výškově nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, otáčkoměr, hliníková kola, posilovač řízení, manuální převodovka
Vždycky jsem 206ku chtěl a teď ji mám :) Je to miláček, od ranního pohledu "zase mám nejkrásnější autíčko na parkovišti" až po příjemné odpolední povození.
Silné stránky
+ vzhled
+ spotřeba kolem 5
+ silný motor v malém autě
+ bezpečnost (4airbagy, posilovače, ABS)
+ ojetiny si drží ceny
Slabé stránky
- přední A sloupky brání ve výhledu
- plasty v interiéru občas vydávají podivné zvuky
- černá barva se snadno ušpiní :)
Zkušenosti se servisem (poruchy, opravy):
Koupeno ojeté tudíž nějaké ty opravy byly, ale všechno vyřešeno rychle a bez problému (neautorizovaný servis v Jirkově, čeká na autorizaci od Peugeota)
Zkušenosti s prodejcem (autosalon / autobazar)
jak se dalo čekat, objeveny skryté vady a autobazar nereaguje... museli vědět, co všechno tomu je a měli na to upozornit. V Bezděčíně u Ml.Boleslavi je autobazar jen jeden a tam už nikdy pro auto nepojedu.
Kolečka...
od minulého majitele hezká 16" kola, která ovšem tak nějak zapomněl nechat připsat do TP... nějaké nápady co s tím?
Novinky v recenzi
tak jsme se konečně rozhodli a vzali Lvíčka domů, na víkend do Paříže (je to import FR). 2300km s krásnou spotřebou kolem 5,5l (s dobíjením laptopu a další elektroniky po cestě). Ve 4 lidech se dalo i docela pohodlně spát vepředu i vzadu, což jsme ani nečekali s tak dlouhou trasou a malým autem. všem doporučuji jak destinaci tak cestování 206kou ;)
počmáral jsem si kolečka a má kreativní kamarádka udělala krátké video jak vypadají za jízdy - hezky ;)
přehled oprav a spotřeba zde:
Další vozy Peugeot 206
Peugeot 206 (2003) Majitel: tmaxSVK