Honda Civic (2002)
23.1.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "mirezin". Toto auto už mám skoro dva roky. Po prvých skúsenostich si už naň zvykám a pôvodne som ho…
Honda Civic (mirezin)
Martin_Happy 23.01.2010 23:26
Zdravim
Moc pěkná recenze. Na nováčka ses hezky rozepsal a to chválim. Jen tě poprosím o víc fotek, abych ti mohl dát hezké budíky. Civicy sou dobrá auta a rád se na něj pořádně podívám ze všeh úhlů-
FRPE 23.01.2010 23:39
« Re: Zdravim
Taky zdravím nového uživatele s Civicem! Poprosím o doplnění fotek a bude to paradis! ;-)
Martine a nyní si procvičíme češtinu spolu my dva ! čili žáku martine pojď k tabuli - napiš nám slovo Civic a vyskloňuj nám to ... ;-)
martin : civic bez civica, s kým čím s civicem, o civicovi, bez civica a množné číslo civici a nebo civicy? >:D >:D
ricz73 24.01.2010 20:34
spotřeba
Ahoj, ta spotřeba je opravdu královská - stejné číslo mám teď v zimě ve městě s 2,5-litrovým offroadem. Táta má stejného civica, ale u toho mi spotřeba (mimo město-přiznávám) při rychlosti kolem 100-120 km/h vycházela kolem 6 litrů. -
Nicco 28.02.2010 16:28
blatniky
Toto auto som kedysi chcel, ale odradil ma dizajn a cena = 2 slabiny japonskeho auta. Teraz, ked vidim uchytenie blatnikov a podbehov kolies, to je des a hroza. Keby to urobila Skodovka, tak sa jej vsetci posmievaju. Niezeby na tom extra zalezalo, ale ide o princip. Vyzera to, ako keby sa inzinieri pomylili o 5 cm.