Toyota Carina (1992)
20.2.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "m.a.r.e.k_88". Zdravím návštěvníky moje.auto.cz. Jsem zde častým návštěvníkem a baví mě číst recenze na…
Toyota Carina II (m.a.r.e.k_88)
"-- skrytý --" 22.02.2009 01:46
« Re: Japonske auta
Děkuju za reakci, ve fotkach problem nebude, určitě dodám.. Respektivě byly v plánu hned při přidávání recenze,ale to jsem si neuvědomil,že jsem před nedávnem formátoval disk a zapomněl zálohovat fotky auta.. :-( A teď mi nepřišlo vhodné vyběhnout před barák a fotit auto špinavé... ;-)
"-- skrytý --" 22.02.2009 01:06
Japonske auta
Toyota je auto,ktere jen jezdi a jezdi!Vlastnil jsem uz 3 kousky(starlet,corolla,avensis) a na vsechny nedam dopustit!!!Nikdy me ani jedna nezklamala!A to jezdim 35000-40000 kilometru rocne!Clovek se az divi, jak ti japonci to dokazali, ze ty auta stale funguji, kdyz ostatni znacky neexistuji! -
"-- skrytý --" 04.05.2009 09:42
EHS/ES
Muzete mi prosim nekdo uvest normu EHS/ES u toyoty cariny II 2.0 GLi ? r.v. 90. je to s S-2. Potreboval bych bych vedet do jake kategorie EURA patri at vim zda prepisovat nebo ne. Pokud nikdo nevite uvedte asúpon jake normy maji vase cariny pro porovnani, dekuji mockrat -
"-- skrytý --" 04.05.2009 17:34
Vzpomínky na Carinku
Chválím ti recenzi je fakt povedená. A co se auta týče taky jsme Carču měli ale prodali jsme jí dříve než jsem jí mohl legálně řídit, tak dodám dojmy z pohledu spolujezdce. Měli jsme jí v 1,6 GLi mm(75kW, to mm znamená spotrovní zpřevodování), a jak píšeš tak i s tím naším motorem to bylo podobné taky do cca 4000 normalka na spořebu a potom chytly saze a jelo to až k omezovači. Spolehlivost ani nemá cenu komentovat zkrátka stará dobrá Toyota. ;-) -
"-- skrytý --" 17.06.2009 21:23
Carina
Ahoj hele nepoužil jsi náhodou slova z textu od kolegy co má carinu pod tebou?no nic ve zlém...Jinak Carina největší držák co znám :-)
Fascinuje ma hlavne to, ako dlho a ako dobre vydrzia fungovat
Takto nejako by to pomenoval kolega Frankie (majitel Toyoty Starlet):
"Ako silno sa japonski inzinieri v bielych plastoch zamysleli a vyrobili dobre fungujuci celok."
:-)
Preto si poprosim viac fotiek.
Ak by to mal byt velky problem, tak do Zlina nabehnem a pofotim to sam (kupil som si pred casom digital a zacina ma to bavit).