BMW řada 3 (2001)
18.4.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "stef27". BMW bylo vždy mým snem. Ale při studiích jsem jen mlsně koukal a dopředu plánoval Potom se…
BMW 330i Coupe (stef27)
"-- skrytý --" 18.04.2009 23:09
« Re: replace...
já to fotil dnes narychlo a půlku fotek jsem tam dát nemohl protože jsem je měl ve špatné velikosti :-)-
"-- skrytý --" 19.04.2009 12:12
« Re: Re: Re: Re: replace...
nemáš zač! ;-) Díky! No když se jede "rozumně" tak se dá jet i za 8 litrů,myslím tím ovšem mimo městský provoz :-) teď například jezdím do práce úsekem kde je 80 kvůli opravě silnice a dál se měří radarem a tam když si to vynuluju,je to asi 30 km tak se dostávám lehce přes 8 litrů. Ovšem když se na to šlápne nebo ve městě tak 10,11,12 litrů a i více 8-s
Johny.Rico 19.04.2009 13:10
Nemáš problém s těmi replikami?
Tím myslím jejich tvrdost, respective jejich měkost. Mohu se zeptat za kolik jsi je koupil? Asi za 4500Kč cca? Díval jsem se na některé a docela se bojím toho, aby nebyly vadné. Kámoš měl na mercedesu repliky AMG kol a říkal, že to bylo bahno.-
"-- skrytý --" 19.04.2009 14:00
« Re: Nemáš problém s těmi replikami?
stály 12tis. teď by se ale daly sehnat za míň si myslím. no musely se dost vyvažovat,ale zatím co jsem najel a co jsem slyšel tak to není problém. jezdím ale po většinu na hezkých silnicích. nevím co by s něma udělala D1 :-) nevím jak jsou na tom ostatní repliky ,ale tyhle M3 má dost lidí co znám a stále je mají bez problému i třetí rok
"-- skrytý --" 20.04.2009 14:12
Ahoj,
hezká recenze, ale vůbec nejhezčí je, jak píšeš o té závisti. Ano je to typická česká vlastnost a ani po skoro 20ti letech po revoluci není náznak nějakého zlepšení. Užívej vozu do sytosti a závist nech daleko za sebou. -
"-- skrytý --" 21.04.2009 01:32
cau
cau, dnes jsem koukl na tvoje auto, abych se priznal, ikdyz jsem zastancem bmw, tak musim rict, ze za timhle autem bych se nikdy neohlidl..mozna ano, ale jenom bych se zasmal, co to je za vytvor...ok, kdyz predni spoiler, tak hodim i zadni.
Takhle to vypada hodne komicky, kdyz porovnas zadni cast a predni. Jinak motorove to musi radit, ale vizualne to je :no:
teda pro me...
Jinak zdravim BMW fanouska :-)
Ctu recenzi a koukam, ze chces dat zadni m naraznik...no, tak to se necham prekvapit az uvidim foto....takhle jezdit ... to ee...:))-
"-- skrytý --" 21.04.2009 17:07
« Re: cau
čau,no vypadá to jinak v reálu než takto na fotce. to tak vypadá jak nárazník typu radlice. zadní nárazník dávat budu určitě,m paketovej,kterej ale je jen max o jeden cm níž,takže komicky,jak píšeš to bude vypadat i s tím :-) z boku to vypadá že je předek snížen...
každopádně dík za názor ;-)
"-- skrytý --" 25.04.2009 17:57
....
Ahoj.Auto by bylo krasny nebyt toho predniho nárazníku,sory ale ten je fakt strasny a vubec nesedi k prahum a zadku,vypada to jako nepovedena snaha neco tunit,okamzite zpet ten stary,nebo origo Mpacket-) Zadni park asistent-tak to ma zbastleny muj deda na škode 120-no comment.Zadni Mpacket naraznik urcite jo,ale zas ti to nebude ladit stim prednim.....Tot muj názor-100lidí-100 chutí.Jinak kola,myslim jen ty M3-pecka,auto jako takove jen tise zavidim.-
"-- skrytý --" 25.04.2009 23:08
« Re: ....
no on to není tuning,a ani žádná snaha.. chce to vidět na živo. zatím se každýmu líbil ;-) a neznamená že když tam mám nárazník m3 tak už to je tunning :-) zadní PDC jsem tak zatím nechal,dost možná dám M3 nárazník nebo M paketovej a tam to půjde do laku. se srovnání se škodou 120 bych byl opatrnej.zítra budou ještě fólie. ;-)
"-- skrytý --" 02.08.2009 17:27
replika
zdarec klubáku! :-) jo jsou dobré,měl jsem z nich strach,ale díky,zatím jsem na nich najel dost a přejel i hodně děr a v poho... jen se asi musí po každý sezoně vyvažovat-daň replik. jinak teď slně uvažuju že prodám zimní origo alu a seženu 17 repliku :-)-
"-- skrytý --" 02.08.2009 19:11
« Re: replika
Tak jestli řešíš jen vyvážení, tak je to pohodička ;-) A ty LEDky vzadu jsou BMW nebo repliky? Taky o nich uvažuju místo těch tjůzingů, co tam mám :-) Ale klubáci od replik zrazujou a origa jsou drahý...-
"-- skrytý --" 03.08.2009 17:29
« Re: Re: replika
to jo,ale je jsou tam fakt kila toho závaží >:D to jsou ty JOM,takže repliky. stály mě tehdy z reviloshopu 3800Kč. no chtělo by to ty tvoje vyměnit a dát tam možná ty se zatmaveným blinkrem,to by vypadalo podle mě super.. jinak ty repliky ledky se můžou jen *,když máš blbej ten modul a pak ti třeba rychle blikaj blinkry. já s něma zatím problém půl roku nemám.. i když nikdy se neví co bude zítra že
:-)