Peugeot 309 (1991)
26.5.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Heinss". Chtěl bych Vám představit své auto,i když tento model již asi všichni znáte.Jedná se o Peugeot…
Peugeot 309 (Heinss)
MilanF1 09.06.2009 12:27
Pěknej
Pěkný P309. Jenom by mě zajímalo, na kolik tě to vyšlo? jelikož hodnota voze v dnešní době není buhvíjaká ... já osobně se do ničeho takového pouštět nebudu ... možná až si pořídám P306, tak to alespon zafolijuji a nachipuji (u HDI).
A co se týče barvy, tak ta je podle mě OK, ale dveře ze vnitř jsou tmavě červené? podle mě to vypadá šíleně, ale je to věc názoru.-
"-- skrytý --" 15.06.2009 14:58
« Re: Pěknej
Díky,nevyšlo to na moc,je to z 90% vlastní práce a výroba,tak že mě to stálo spíš materiál ;-) Teď bych šel už asi tak jinou cestou,ale je to dělaný všechno z nudy,než abych koukal na telku,tak jsem chodil do garáže >:D Jinak ty vnitřky jako motor a dveře jsou v čokoládové hnědé a zlaté,na fotkách to není nic moc,ale v realu je to kontrast a toho jsem chtěl docílit.Díky :yes:
Mozem sa ta spytat preco si si zvolil tu bezovu farbu? Nic proti vkusu, ale podla mna sa tam nehodi. Byt tam cierna, cervena, alebo oranzova s ciernymi doplnkami, tak to vyzera podla mna 100 krat lepsie. Nazivo je to mozno lepsie ako na fotkach.