Honda S2000 (2008)
16.10.2018..z toho vseho, co jsem pri predchozim testovani pojezdil me neskutecne dostala Honda S2000, takze jsem se hecnul, poskladal posledni penize na oucte a…
Honda S2000 (Onyx)
robertPLUS 18.10.2018 16:32
Diakritika
Recenze fajn, ale prožeň to tímhle: [odkaz] kvůli diakritice :-!-
simon_sez 22.10.2018 08:42
« Re: Re: Diakritika
Diakritika mna osobne az tak netrapi, ale dik za recenzie a urcite pridaj aj dalsie auto/auta.
Tato Honda je riadna rarita - krasne auto, ani by som neveril, ze je mozne nejaku v dobrom stave este zohnat - ako dlho si ju hladal?
Mas zaujimavy vyber aut, pre niekeho 'garaz snu' :yes:
Tie auta si nechavas, ci len pojazdis, predas a kupis dalsie?-
Onyx 23.10.2018 12:54
« Re: Re: Re: Diakritika
Diky za navrat do reality. Tech neni nikdy dost. Ani mi to vlastne nekdy nedochazi. Clovek chce vetsinou to, co nema a i kdyz jsem si myslel, ze M3ku neprodam, tak je nakonec stejne na prodej.
Asi porad hledat ten ultimatni stroj a dosud jsem ho nenasel. Tak rok dva pojezdim, dam to trochu do kupy a poslu to dal.
Tu Hondu jsem v podstate hledal rok a pul. A ted ji posilam ven v o dost lepsim stavu, nez jsem ji koupil. U ty vazne zvazuju, jestli ji mam fakt prodat. Ale tohle auto nejde proste pouzit ani jako druhy auto pro rodinu - nejde tomu vypnout airbag u spolujezdce. Jinak bych si ji nechal dyl.
Tim, ze jsi napsal jsi tomuhle vsemu dal trochu vic smysl, tak sem jeste ten posledni stroj dam. Ale uz jsem si rikal, ze se na to fakt vykaslu. Dik.-
palix 23.10.2018 15:19
« Re: Re: Re: Diakritika
Zdravim. Ďakujem za recenziu - bola výborná. Určite má zmysel dávať tu podobné recenzie. Je to veľmi pekné čítanie. Predsa len Honda S2000 je auto, ktoré si to zaslúži. Síce osobne by som asi niečo slabšie (MX5), ale S2000 je legenda :-)
Ak Hondu predáte, tak aspoň ďalší fanúšik dostane auto v perfektnom stave ;). Pripomína mi to sériu "Obchodníci s autami" (Wheelers dealers), ktorí robia niečo podobné. Legendárne autá si zaslúžia, aby boli zachované v čo najlepšom stave...
Prajem veľa šťastných kilometrov a teším sa na ďalšie raritné auto ;). -
Onyx 24.10.2018 16:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Diakritika
Nemyslel jsem ultimatni ve smyslu nejkrutejsi nebo nejhrubejsi. Spis jako ten, co spojuje tak nejak vsechno do jednoho funkcniho celku a v tech dulezitejch vecech nedela moc kompromisy. Tak nejak si myslim, ze Carrera S 997 by mohlo by to ono, ale zatim nemam uprimne paru.-
Dzakobo 24.10.2018 18:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diakritika
Taky jsem chtěl poradit Lotus, ale když chceš aby auto bylo trochu použitelné i na denní provoz - nejlíp jezdí Giulia, ale ta má manuál jen u nafty. :-( Mazdy jsou sice lehké, ale nemaj výkon, těžká rada. Lehký auta s manuálem a šestiválcem se vyráběla dřív (na mysli mám 156GTA, ST220, apod.) teď už se prakticky nedá nic přestárlýho sehnat.
"kadeřnický" auta ti evidentně nevadí - co třeba 2. gen. TT RS?? - byla i s manuálem, oproti RS3. Za mě má zvuk lepší než valná většina šestiválců.-
Onyx 25.10.2018 07:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diakritika
Giulia nebo podobny auta to je vsechno moc velky. Melo by to mit 2/3 dvere a nejlip zadni nahon. TT RS v manualu jsem pojezdil tyden. Fenomenalni zvuk a rychlost, ale klaustrofobickej interier a rozlozeni vahy mi alespon pocitove prislo snad 70/30.. Ten predek byl strasne tezkej. RS3 (1. gen) jsem taky pojezdil. Tam je navic potencialni casovana bomba v podobe S-tronicu. Navic podvozkove to auto bylo za zenitem uz v dobe vzniku.. Mozna ta posledni generace, ale ta je draha a navic designove to misto vytazenejch nafouklejch blatniku vypada hrozne usedle. Alespon zepredu. Navic pouze automat..
Sjezdil jsem popravde kde co, ale zvlastnim zpusobem mi 911ka porad chybi na seznamu. Musim se s tim svezt a presvedcit se, jestli je to opravdu takovej zazrak. Pak se uvidi.