Mercedes-Benz ML (2005)
18.6.2013Vážené čtenářky a vážení čtenáři moje.auto.cz, rád bych Vám zde představil jeden ze svých dalších automobilů. Jedná se o Mercedes-Benz ML 400 CDI.…
Mercedes-Benz ML (Jacoob)
Mig_35 21.06.2013 19:56
Převodovka
zdar, o tomhle motoru ve spojení s převodovkou kolují různé hororové historky. Zajímal jsem se o géčko s tímhle motorem, protože je jich docela dost, ale podle dostupných informací většinu převodovek tenhle motor "roztrhal". navíc tam máš ještě docela slušný doping... žádné problém s převodovkou se u tebe nekonaly?-
Jacoob 22.06.2013 10:14
« Re: Převodovka
Ahoj, je pravda, že špatných názorů jsem slyšel spoustu, ale teď jde o to, kolik z kritiků s tím motorem jezdí :-). V ML se každý druhý servis mění olej v převodovce a ve 150 000 kilometrech se preventivně vyměnila její jednotka, jelikož na diagnostice to házelo nějaké chyby, ale v provozu se to neprojevovalo. Kromě těchto úkonů nikdy žádný problém a to je tam dost Nm navíc, jak jsi sám napsal. -
Johny.Rico 11.07.2013 17:44
« Re: Převodovka
Mohu potvrdit. Majitel jistého bezpečnostního centra v Ostravě má přesně tento model. Převodovka šla 2x na repas z důvodu, jak píše Mig, roztrhání. Takže buď ti všichni mají špatné kousky, anebo se o to vy dobře staráte :-)
Jinak super tip ťop recenze. Opravdu!