Recenze
Volkswagen Golf Variant Maraton Edition 1,0 TSI 6G
Technické info
Přezdívka auta Golf Varian Rok výroby 2017 Koupeno nové najeto [km]:55000 palivo: benzin objem [cm3]: 1000 výkon [kW]: 82 počet rychlostí: 6 převodovka: manuální průměr kol [palce]: 17 pohon kol: přední spotřeba [l/100km]: 5.7
Popis vozu
Operativní leasing.
Výbava Maraton Edition (tuším že např. ergo sedačky s Alcantarou, full LED světlomety, větší kola, ...)
Sem dávám, ne proto abych se chlubil. Jednak není čím, jednak auto už nemám. Ale abych pomohl při rozhodování někomu, kdo si plánuje něco podobného pořídit (ať už motoricky nebo modelem - výbavou), protože aspoň já se po takových informacích "od majitele" vždy pídím a překvapivě málo vždy nalézám.
Hlavně abych předal zkušenosti s 1.0 TSI 82 kW, o který by si internetoví diskutéři neopřeli ani kolo - na toto auto pro 3 člennou rodinu naprosto (víc jak) dostatečná motorizace. Samozřejmě se tím nejdřív projeďte, ale určitě nedoporučuji to hned od stolu zavrhnout.
Silné stránky
Bezproblémové (až na olej?)
Atraktivní zvenku
Příjemně moderní uvnitř (při zachování rozložení "staré školy").
Dobré a pěkné sedačky.
Dobré provozní vlastnosti motoru.
Slabé stránky
Nutno naučit se rozjezdy - přidávat víc plynu, častěji než s rozjezdem byl pak pomalý průjezd zatáčky ve městě - párkrát ročně to chcíplo nepozorností řidiče a "problémovosti" tohoto motoru - každopádně motor hned sám naskočil, často lidi okolo ani nepoznali, že se něco stalo :-)
Hrozný zvuk (nepříplatkového) audia (než se to rozehrálo, tak mě z toho i bolela hlava).
Dále mě krom prkotin nic nenapadá. Auto jsem užíval tři roky.
Zkušenosti se servisem (poruchy, opravy):
Jen dolívání oleje (zrovna daleko od domova) a oprava předního blatníku po ťukanci na dálnici.
Nejsem si jistý, zda byla garančka, asi spíš jo.
Byl jsem ve dvou servisech a prostě takový průměr, který neurazí a nenadchne.
Přidat názorDiskuse: Volkswagen Golf Variant Maraton Edition 1,0 TSI 6G
Zatím nebyly vloženy žádné diskusní příspěvky.
Další vozy Volkswagen Golf
Volkswagen Golf (2016) Majitel: Verny_2013