Volkswagen Tiguan (2010)
20.3.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Riddicka". Naposledy jsem měla dva roky Mondeo z roku 2001. Auto už mělo nalítáno asi 170tis. a začaly…
Volkswagen Tiguan (Riddicka)
- Slabý motor 1,4 TSI 24.04.2010 14:32
- auto je to dobrý 04.05.2012 11:05 xerxes
štíreček1 20.03.2010 20:09
« Re: Zdravím ,,ženu,, na MACZu
Taky si myslím, že kuga menší nebude. Jinak spotřeba klesne, až si motor sedne. Zajíždění bych volil na delších tratích se zahřátým motorem, ve městě dostává zabrat. Pískání se někdy projevuje od kompresoru při řadění nahoru, než se srovnají otáčky, tak si někdy pískne.
jets_cz 21.03.2010 09:29
« Re: Re: Bílá
Proto se dělá tolik barev - každý máme jiný vkus a názor, to ovšem neznamená že je ten nebo onen lepší nebo horší než ten druhý. U mě rozhodovala manželka, kdyby to bylo na mně tak bych bral bílého. Dal bych tady za ty bělásky v hodnocení klidně 15 bodů kdyby to šlo :-) ;-)
intent 29.03.2010 09:42
Hezký kousek, ale ...
Ahoj. Gratuluji k rozhodnutí výběru Tiguana. Bílá barva je moderní, i když mě osobně nesedí a byla při koupi Tigouše vyřazena mezi prvními. Proč jsi si vybrala Trend & Fun před Sport & Style? Máš předokolku a sama si napsala, že jezdíš hlavně po městě, tedy nepotřebuješ větší nájezdové úhly, ne?-
"-- skrytý --" 09.04.2010 22:41
« Re: Re: Hezký kousek, ale ...
Rozumim psychickemu bloku, sama jsem si pripadala jako podvodnik mit vzhledem 4X4 a pritom jen pod kapotou dvoukolku. Realne ale pro prahu 4x4 fakt nepotrebuju a zbytecne bych zaplatila navic za 4x4, vyssi vybava a nebyl tam v te dobe bluemotion.
Takze se nakonec na psychicky blok muzu vykaslat :))
intent 31.03.2010 22:50
« Re: Re: Hezký kousek, ale ...
Muhehe, spletl jsem si to a od počátku směřoval otázku na výbavu - track & field, neboť jsem snad nikdy základní trend & fun nepotkal a zde jsem to přehlédl a vycházel z tmavých ližin atd. Takže moje chyba.
Jednou jsem stál na křižovatce vedle zákaldní verze v základní modré bez veškeré výbavy a sám sebe jsem se ptal - Proč?? Proč si nekoupí ten člověk raději Qashqai, který je skoro v plné palbě o pár set tisíc levnější?
"-- skrytý --" 09.04.2010 22:39
« Re: Hezký kousek, ale ...
Ahoj, diky.
Jasne, taky mam standardni najezdovy uhel 18°. Trend and Fun je zakladni vybava a priznam se, ze jsem v sport a style nevidela takovou zasadni zmenu, kdyz pro me byl priplatek asi sedmdesat litru.
To jsem radeji priplatila jen za drobnosti a xenony se stejne platily extra.
"-- skrytý --" 24.04.2010 14:32
Slabý motor 1,4 TSI
Ahoj, dnes jsme si s pritelkyni privezli noveho Tiguana Trend and Fun 2,0 TDI 140HP. Nejel jsem ve verzi 1,4TSI ale musim rici, ze TDI-cko je velice svizne, prijemna jizda, dobre zrychleni, kroutak uzasny. Mame take BlueMotion Technologi a pokud radim intuitivne a neridim se ukazatelem na displeji, tak to jede perfektne.... Samozrejme v ramci mezi 160 na dalnici a klidek jako v obyvaku. S pozdravem Jakub M.
recenze na ženu kratší, fotky dvě. Já osobně zatím nehodnotím abych ti to před doplněním nekazil. Vezl jsem se jako spolujezdec ve Fordu Kuga a i v VW Tiguan a neřekl bych že je Kuga malá a Tiguan veliký auto ... ;-)
PS : Vítej na MACZ!