Ford Mondeo (2004)
14.10.2011Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Cazy". Moje první auto bylo Mondeo 2,5 125 kw kombi bylo to paradní auto, na které jestě do dnes rád…
Ford Mondeo (Cazy)
"-- skrytý --" 14.10.2011 13:21
« Re: moc očí nezaujme
Urcite ne tuning si stcko nezaslouzi Je krasne takove jakej je :-)
Jen premyslim o pofoliovani karoserie na jinou barvu .-
IceLuke 16.10.2011 17:38
« Re: Re: moc očí nezaujme
Folie na karoserii by jeste byl prijatelny "tuning" , ja osobne bych uvazoval maximalne o tonovanych sklech plus treba jina alu kola, pokud sis ty nynejsi vybiral sam, tak ale neni duvod je menit :-) Jinak k recenzi..mohla by mozna mit vic info o aute samotnem, par fotek navic by taky neskodilo. A jeste dotaz...vzdycky me zajimalo jaky je u Fordu rozdil mezi verzi ST a RS (nevim jestli se i Mondeo delalo v RS, ale treba Focus ano) Jinak ode me 3x10 jako povzbuzeni do dalsiho vylepsovani recenze (ale auto by za 10 dostalo i kdybys mel recenzi bez textu ;-) )-
"-- skrytý --" 18.10.2011 08:59
« Re: Re: Re: moc očí nezaujme
Kola byla k autu v cene ale pres letosni zimu je necham vyspravit a striknout origo barvou cena operace jednoho kola je 800 kc , takze myslim ze se to vyplati autu to prida na krase .Rs Mondeo neni a Ford ani o novem ST Mondeu neuvazuje v6 nahrazuje dnes novejsi v4 s EcoBoostem ktera ma paradni vykon , ale zazitek v St se vebec neda srovnat alespon podle me . Fotky pridam a nad recenzi jeste pouvazuji . Diky
murcix 14.10.2011 17:38
Slabe, slabe...
... Teda slaba. Recenzia. Taketo auto si zasluzi viac, ale tak nastastie niesi jediny >:D Ale samozrejme Mondeo ST ma u mna velky obdiv. Aj ked , pre mna osobne vitazi napr. BMW zadnym pohonom a pohodlnym rychlym rozbehom aj ked prsi >:D Ale ako inak zavidim, na dialnici to musi byt super.
to auto je krásne a dúfam že ho nepokazíš tuzingom
mondeo st220 :yes: - inač v dnešnej dobe už nieje veľa ľudí čo si kúpi ojazdený 6 valec - pričom ceny z ich sa musím :-)
veľa šťastných km