Alfa Romeo Spider (1974)
11.10.2011Původním autorem recenze je uživatel s nickem "G.T.V". Rád bych vám představil svoji dalo by se říct srdeční záležitost.Jsme s tátou příznivci značky…
Alfa Romeo Spider (G.T.V)
Sonny Crockett 15.10.2011 10:41
Do budoucna držím palce
Fakt krásný auto. Škoda, že teď nemá nic podobného Alfa v nabídce, snad se to časem změní. Určitě z toho bude krásnej spider, tak držím palce ať se renovace podaří! :yes: -
Stejsn 15.10.2011 17:21
Fastback?
No hele Michale, pěkný auto a tak dále, ale todle přece vůbec není žádný fastback! Kastle je typu roadster, fastback je něco úplně jiného. Například stodesítka erko, nebo Opel Monza. Proto se tadle alfa taky jmenuje Spider, což je jiné označení pro roadster. Ale "Spider Fastback" je úplná blbost. -
"-- skrytý --" 17.10.2011 21:31
RE:FASTBACK
Díky za podporu v renovaci .Fotky určitě budu přidávat.Co se druhu karoserie týče.První spider se jmenoval Duetto (kulatý zadek).Museli změnit název kvůli sušenkám:).Druhý spider byl tenhle.Oficiálně se jmenoval Coda Tronca.Ale v evropě se ujal název Fastback.Další byla Aerodinamica a jako poslední Nuovo Spider.Tenhle spider je konkrétně rok výroby 1974 což znamená první „Kamm verze“ „Coda Tronca“ – série 2