Škoda Fabia (2006)
17.2.2011Původním autorem recenze je uživatel s nickem "svatik 99". Škoda Fabia combi, mám tam skoro vše co řidič potřebuje , centrál ,alarm na do, okna přední…
Škoda Fabia Combi (svatik 99)
- Pěkná Fabka 17.02.2011 15:41
- Ještě si to zkontroluj 17.02.2011 18:53 baca42
- Nesrovnalosti 17.02.2011 18:55 dr.biker
- pekna fabca 18.02.2011 11:18 Brandon Walsh
- Angel Eyes 18.02.2011 15:06
"-- skrytý --" 17.02.2011 15:41
Pěkná Fabka
Ahoj máš pěknou Fabku podobnou jak já ;-) Hodnotím tě 10-10-8 recenze mužu přehodnotit až ji doplníš :yes: -
dr.biker 17.02.2011 18:55
Nesrovnalosti
Zdravím nového uživatele. Máš pár nesrovnalostí v recenzi, tak například píšeš, že máš automatickou klimatizaci a na fotce vidím manuální. A opravdu máš najeto za 5 let provozu auta 560 000 km na tříválcovém htp motoru? Není to spíš 56 000 km? To se mi nějak nezdá.
Jinak moc pěkný decentní tuning, ty kola jsou pěkná a k autu se opravdu hodí.
"-- skrytý --" 17.02.2011 20:38
« Re: Re: Re: Re: Nesrovnalosti
Nejsem fotograf fotím s tím co mám po ruce . :-O ale nevím která je rozmazaná, že by byl někdo opilej 8-s-
Ronault. 17.02.2011 20:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Nesrovnalosti
Celkově špatná ostrost, žádné zastření, resp. co je ostré, není opravdu ostré... prostě jde vidět to focení mobilem.
Netvrdím, že každý má být fotografem a mít fotky ze zrcadlovky, jen tvrdím, že tohle není na pochvalu. Spíše zapracuj na těch nesrovnalostech typu klimatizace, počet ventilů a hlavně trochu se vícerozepiš.-
"-- skrytý --" 17.02.2011 20:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesrovnalosti
Fotky nejsou mobilem ale fotákem ale musel jsem je zmenšit na slabší rozlišení mám je focené na plné rozlišení takže fotky má třeba 3až 4 Mb a tady jdou vložit fotky do 2 Mb tak jsem je zmenšil ale asi trochu více tak ta kvalita je slabší neboj budou lepší. A už jsem upravil informace a i jsem něco více napsal >:D >:D
brizak 17.02.2011 21:02
« Re: Nesrovnalosti
S klimatizací je to tak napůl.Nebude to ani manuální klasika,ani climatronic,který se nakonec do Fabií 1 ani nedával.Ale půjde o Climatic,který byl označován jako poloautomatická klimatizace.Viz. tohle foto [odkaz]
Šlo o to,že požadovaná teplota se nastavovala spíše odhadem,vzhledem ke třem uvedeným hodnotám,čili jako u manuálu,ovšem jakmile se nastavila,auto už si jí samo automaticky drželo na nastavené hodnotě,čili jako climatronic.
Jinak auto fajn,kola i světla dle mého sluší,na hrůzo doplňky od Milotecu bych se vyprdnul a za fólie na předních oknech bych zabíjel >:-[]
Brandon Walsh 18.02.2011 11:18
pekna fabca
paci sa mi tvoj interier pedale, naslap, volant, paka, zasuvka namiesto diery pod radiom ;-) tie kolesa jej pristanu :yes: -
"-- skrytý --" 18.02.2011 15:06
Angel Eyes
Ty světla jsou nádherný, ale není s tím problém na STK?
A je to homologovaný?