Opel Kadett (1988)
12.2.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "lukybraby". Auto jsem koupil od svého šéfa (ten si ho kdysi nechal přitahnout ze Švýcarska po jedné…
Opel Kadett (lukybraby)
GooF (RaceFans) 19.02.2009 14:46
Kadett
Mel jsem Kadoura se stejnym motorem a byl uzasny :-) Presne jak pises, kdyz jsem chtel, tak jel hodne svizne. Jenze pak se mu uz nechtelo a Kada dojezdil :'-( Je to paradni autak, kdyby to slo, koupil bych si ho ted jako novy auto :-)-
"-- skrytý --" 19.02.2009 18:09
« Re: Kadett
Motor je dobrej a spolehlivej, ale o tom zbytku se to říct bohužel nedá :-( Holt už to má svý léta ;-\-
GooF (RaceFans) 19.02.2009 18:16
« Re: Kadett
Nejvetsi problem byla koroze a brzdy. Jinak nastartoval pokazde napoprve, byl sviznej, mala spotreba a osvedcil se jako paradni stehovak (a to jsem mel 3 dver) :-) Hlavne at ti Astra slouzi a hod ji sem, at je na co se koukat ;-)-
"-- skrytý --" 19.02.2009 18:46
« Re: Re: Kadett
Koroze je strašnej prevít a ty brzdy taky nic moc :no: Jakmile nasbíram s Astrou víc zkušeností, hodim jí sem. Zatim s ní mam najeto jen něco přes 300 km. Jinak dík :yes:-
GooF (RaceFans) 19.02.2009 20:03
« Re: Kadett
a je to velky rozdil mezi Kadettem a Astrou? I pres to, ze jsem byl v Kadett/Astra klubu, tak jsem s Astrou nikdy nejel. Uz se tesim na zkusenosti.-
"-- skrytý --" 20.02.2009 10:04
« Re: Re: Kadett
Tak velkej skok to zase neni, ale generační rozdíl je hodně znát. Já teda zkusim něco o tý Astře přes víkend sesmolit ;-)-
GooF (RaceFans) 20.02.2009 10:34
« Re: Kadett
Co mas vubec za motor v Astre? Me nejvic vadilo na Kadettovi, ze mel lehkej zadek. A i kamos co ma do dneska GSicko, tak rika to stejny. Nedej boze, kdyz malinko naprselo, tak jsem lital bokem, ikdyz jsem nechtel v normalni rychlosti. Ale bylo to teda hodne i o pneu >:D