Mercedes-Benz 124 (1991)
6.6.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Loser". Když mě sestřelila dodávka a zjistil jsem,že GTi je na odpis,tal jsme začal shánět novou káru.…
Mercedes-Benz 124 (Loser)
Martin_Happy 06.06.2009 22:32
Přezdívka
Tak mě tak napadá, když si říkáš loser, Neznáš náhodou písničku I'm loser baby od Beck? Tu totiž shánim. Jinak abych nebyl tolik OT tak je to nádhernej Mergl, tyhlety hranatý se mi moc líbí. Jen já radši 190E. Ideálně Cosworth EVO, ale ten bude vzácnější než chlup na vejci -
"-- skrytý --" 08.06.2009 09:35
takze mercedesik..:)
nj /tiez/ povazujem za posledne naozajstne mercedesy 124ky /pripadne mamuty/. ked vidim z akehokolvek uhla aspon 20rocny mercedes- poviem typ, roky vyroby, motorizacie..- a to mi staci vidiet trebars len naraznik alebo samotne celne sklo :-) ...ale co sa vyraba od 1996...to nestoji za trojcipu hviezdu na kapote... ps- ten podo mnou by si zasluzil MINUS za komentar :-) - totiz E- einsprizung sa najprv davalo za objem, az neskor sa Ecko zacalo pouzivat ako oznacenie triedy, a toto je este len 91tka... -
"-- skrytý --" 08.06.2009 11:20
re lukas
no nerozumiem tomu, co pises...take slovne zvraty som nepocul ani v cestine....ale ked si 124ku mal- to budes asi ten najsamvecsi odbornik na svete, tak sa pytam ako som mohol s tebou nesuhlasit....hehe lol. este pockame, ci sa zapoja ini? :-) heh -
"-- skrytý --" 08.06.2009 15:57
re re re lukas hehe
tak kamo teraz to rozriesime hehe. ty si napisal vetu so zamlcanym podmetom "Oprav si označení auta, nemáš E200 ale 200E." - a hovoris, *ze autor to uz vcera opravil*- co som nemohol vediet, kedze dnes vidim recenciu po porvykrat. omyl sa stal, vtedy, ked som si dosadil do tvojej vety so zamlcanym podmetom ten podmet- a to nie nadpis, ale auto- heh. takze to povazujem tymto za uzatvorene. pozri, ja som bral hned vsetko usmevne, neviem ako ty, moc mi to tak nepripadalo- ale hadam sa ti nic nestalo :-) heh hlavne, ze mame obaja pravdu :-) a tiez toho dost viem, aj ked som za tym volantom nikdy nesedel....ale machrovat nebudem :-) h -
"-- skrytý --" 08.06.2009 20:26
lukas00
Lukasi,příště radši nic nepiš a nebo to napiš tak aby to lidi pochopili-nejsou vševědi.
E tam je tak jako tak a to,že se později přesunulo dopředu jako označení třídy je maličkost