Opel Zafira (2005)
27.8.2008Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Bluewalker1". Zafiru není třeba příliš představovat. Jde o prostorný, rodinný, silný a bezpečný vůz.…
Opel Zafira (Bluewalker1)
janoš 04.09.2008 09:17
kolega
Zdravim mladšího kolegu >:D ty kola jsou moc pěkný. Ta druhá řada sedaček má nastavitelnej sklon opěradel? Z fotek to vypadá, že to máš ten sklon jak do lehosedu..nebo jen fotky klamou? Ale co jsem se díval na net, tak z r.2005 tam jsou o dost levnější kousky ne? Od 17tis E jde sehnat 1-2 roky starej S-Max a to je větší auto, snad naše příští ;-)-
"-- skrytý --" 04.09.2008 21:07
« Re: kolega
Zdravím, sedačky ve druhé řadě jdou polohovat. Co se týče S-Maxe je moc pěkný, ikdyž k němu mám pár výhrad(interiér). Ale věř mi, že jsem důkladně procházel nabídku v Německu cca půl roku. A s parametry, které jsem měl jasně dané(benzín, 6-kvalt, panoramat.střecha,elektr.výbava, litá kola,..) zase tolik aut na výběr nebylo. Ale přesto díky za reakci.
Martin
"-- skrytý --" 07.10.2008 10:13
zafira 2.2 16V starší verze
Jsem rád, že jsem našel někoho kdo má jako já stejnou verzy motoru jako já ikdyž jí mám ve starší podobě. Je zájímavé, že Bluewalker1, má přibližně srovnatelnou rodinu jako já, takž e si můžeme vyměňovat informace. Má zafira má ohodně více najeto neboť je r.v.2000 v provozu 2001 a najeto má 182000km.Koupil jsem ji v Eurocaru náhodně??? Jako třetí. Má sice po prasklém rozvodovém řetězu při 90000km, ale první majitel to do servisky nedal.Druhý majitel ten se zabíval jen dolíváním oleje, takže motor po koupení byl pridřen nahoře v hlavě, ale srdce klika a písty naštěstí byli v pořádku.Teď motor klape vše si sedlo.Liji do toho benzín na Shellu a papá to ve třech dospělích a jednom děcku na dlouhou trať 7,5-8,0 a v dědině 9,5-10,0 to vše při dodržování rychlostních limitů. Pro někoho je to dost. Po přečtení tvého článku jsem na stejných pocitech.