Ford Focus (2000)
6.5.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Hlušťa". Moje první auto byl Škoda Favorit...Kupoval jsem ho v roce 97 za nějakých 87 000,-Kč...Měl…
Ford Focus (Hlušťa)
zip2016 06.05.2009 14:32
Málo...
Všeho je málo. Měl by si trošku zamakat. Jinak ta spotřeba se mi nezdá. Za takový litry nejezdí ani můj 2,0. No možná někdy. Ta maximální rychlost mi taky příjde trošičku vymyšlená a o zrychlení bych taky pochyboval. Ale jestli ti 1,6 takhle jezdí, tak ti gratuluju. :yes: :yes: -
Konwi 06.05.2009 19:22
Proboha!
Co to je? To jsi psal sám? 8.9 na stovku? Leda ze Sněžky a ta maximálka leda na tachometru a to hodně ztěžka. Vždyť to vypadá, jako by to psal puberťák, který se tajně svezl s autem rodičů. Nechci, abys to pobral zle, nemám nic proti autu, ani tvé osobě, ale ta recenze je katastrofální. Pošteluj ty údaje a napiš recenzi, opravdovou recenzi. -
"-- skrytý --" 17.12.2009 10:50
Porucha centrálu
Zdravím všechny focusáky :-) jen vkládám poznatek..Je to týden zpět,když jsem ráno došel ke svému autu a klasicky odemkl auto pomocí centrálu...tak jsem zjistil,že byly otevřené zadní dveře za řidičem....po cestě do otrokovic je vše v normálu:-) mám prostě samo zpravovací autko:-)))