Ford Focus (2007)
1.8.2007Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Naib". Provedení Gold Collection, Wagoon v modré metalíze Tonic + zatmavená skla.
Ford Focus II (Naib)
lulipin 02.08.2007 20:57
přidej
přidej fotky. já mám model z roku 2005 (mrkni na mou recenzi) rozhodoval jsem se na základě stejných požadavků jako ty. Jenom mi ve výbavě chybí oproti tobě automatické rožínácí světel při nastartování a okamžitá spotřeba. to první mi nevadí, ale tu okamžitou spotřebu bych uvítal. -
"anonym" [213.29.16.XXX] 04.08.2007 21:10
Mam temer stejny car
Ahoj, koukam ze jsme se rozhodovali podle stejnych kriterii a nakonec vybrali to same :):yes: Ja mam taky modrou ale aquarius.
Zatim taky moc spokojeny, jen na te dalnici (coz je u mě tak 70% cest) bych ocenil delší 5ku - resp. bych uvital, aby to pri 130km/h tocilo tak 3200ot. ted to toci tak 3900.
Trochu nerozumim tomuhle:
- rádio připravené na Bluetooth (jake mas radio, ja to serive ford 6000 - mam tam cervene a zelene sluchatko ale to funguje jako MUTE jinak jsem nic nepozoroval) - muzes specifikovat?
- osvětlení prostoru pro nohy - nic mi nesviti :'-( jsou tam nejake patice na zarovky bez zarovek nebo co??? - muzes trochu specifikovat. Diky Ondrej-
"anonym" [85.207.12.XXX] 05.08.2007 14:10
« Re: Mam temer stejny car
ta delší pětka by pomohla i na spotřebu, ale tratili by jsme na dynamice, zvláště v naší kombinaci benzín 74 kw/plný kombík
ad bluetooth: ještě nevím přesně, protože v návodu nic není, jen možnost aktivace bloetooth v menu rádia, což nefunguje, protože modul s bluetooth není standardně dodáván,ale dle informací prodejce by měl jít s rádiem propojit jakýkoliv bloetooth modul(třeba PAROT cca 4000,-) a ten ovládat pomoci rádia, takže na palubce nepřipidežádná další "krabička "
ad osvícení pro nohy: přesně tak, stačí koupit 2 5w žárovky se skleněnou paticí (viz rezervní žárovky) á 5Kč a hned máš další "nadstandardní" výbavu z GHIA, stačí zasunout do připravených objímek.-
"-- skrytý --" 05.08.2007 19:49
« Re: Re: Mam temer stejny car
no ja jezdim dost casto sam, nebo ve dvou + nejaka bagáž, takze bych v tomhle priprade dal přednost úspornosti na dálnici. D11 úplně láká nastavit tam 140km/h a jeeedem, jen spotreba by asi byla nic moc. Zatim mám průměr 7,6 a najeto cca 1800km. Na dalnici tempomat na cca 125km/h.
ad. bluetooth: kdyz neco objevis tak dej vědět, docela by mě to zajimalo.
ad. osvícení pro nohy: uz jsem taky nasel ti patice (a k mojí radosti jsem mel 2 ty žarovky doma) a tak uz mam taky "osvícené" nohy :-) :yes: díky -
Simcisko 07.08.2007 08:25
« Re: Re: Mam temer stejny car
Coze? To akoze sa predava auto bez ziaroviek? A vo vyssej verzii ti tam uz tie ziarovky daju a si happy, ze mas osvetlenie noh, co pri nizsej vybave nic nesvieti, lebo tam "len" nie su ziarovky?
Normalne som vyvaleny.
Samozrejme som bol tiez rad a neratal som s tym, ze v mojom "fare" to svieti vsade, vpredu, aj vzadu vo dverach.
misoo 21.08.2007 09:35
protismykova podlozka
caf, tie protismykove podlozky co mas v plastovych odkladacich priestoroch si vystrihol z vacsieho ze ? tiez o takom niecom rozmyslam, lebo original co je vo vyssich vybavach sa vo forde nedaj kupit !! 8-s
auto inac supr, ako kazdy focus ;-) :yes:
PS: neboj, spotreba ti pri kludnej jazde po zabehnuti pojde aj pod 6 :-!