BMW řada 5 (1996)
14.6.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Dixxx". Dlho som cakal kym nastane tato chvila :-) Skoro presne pred rokom saom si splnil svoj sen…
BMW 535i (Dixxx)
"-- skrytý --" 14.06.2009 11:02
hodnocení
Auto je krásný kousek a ten výkon taky ;) to je jasná 10, recenze je taky dobrá ale chybí mi grafy spokojenosti :-) fotky by mohly být, ale lepší :-) To je foceno mobilem ? -
Chobot 22.07.2009 09:37
Drsný,
jak všichni z e36 jdou do e39. To už jsi tu myslím třetí, kdo to takhle udělal. I jsem polemizoval, když jsi psal, že prodáváš 320, jestli se mam rovnou ptát, zda máš už vyhlédnutou pětku.
No, vypadá dobře. Ať ti slouží ;-) -
"-- skrytý --" 28.07.2009 10:40
« Re: angel eyes
Připojuju se, ale ještě bych vyměnil i přední nárazník kvůli mlhovkám, párkrát jsem viděl E39 s angel eyes a mlhovkama z předfecaliftu a nějak mi to k tomu nesedí 8-s Jak říkáš, ještě zadní lampy, ten přední nárazník a kola a je to špica :-)-
"-- skrytý --" 28.07.2009 12:33
« Re: Re: angel eyes
NO JASNEE,NAJLEPSIE JE TAM DAT M PACKET...TEN PREIDE MOZNO CASOM..ALE NAJPRV ASI KOLESA..ALE ESTE SA ROZHODUJEM CI SI HO DAM DO UPLNE BEZCHYBNEHO STAVU S PAKETOM ,M KOLESAMI A NEJAKOU MENSOU UPRAVOVU MOTORA ALEBO V BUDUCNOSTI KUPIM M5 E39
MichalBMW (BMWfans) 23.02.2010 18:32
Takže spokojenost, že?
V e39 sem jel par krat a bylo to nejlepsi svezeni co jsem zazil:D :yes:-
"-- skrytý --" 23.02.2010 19:08
« Re: Takže spokojenost, že?
spokojnost urcite :-) aj ked nepochybne existuje velke mnozstvo aut ktore su lepsie a uz inde,tak e39 je na svoje roky stale skvele auto za super peniaze..isto nelutujem ze ho mam :-) planujem si ho nechat asi dlhsiu dobu,ale dalsie auto bude asi tiez bmw .-)
"-- skrytý --" 28.02.2010 18:19
paráda
toto auto je prostě super .. jel jsem v 525 Tds i v 530d a obojí super .. na to, že se to auto teď dá koupit za cenu daleko menší než Fabia, je to naprosto jiná liga, tohle je limuzína ... a co že je stará 10 let? Práci odvede pořád na výbornou .. tak ať dobře slouží Bavoráček -
"-- skrytý --" 06.10.2010 09:23
super
Ahoj pozeram že mas tiež velmi podarenu 5.Manual k tomu je super,tiež som rozmyslal nad 3,5l nakoniec mi padol do oka 4,4l.Gratulujem davam plny počet