BMW 320D (Pepeee)
rarsch 23.04.2009 13:09
kola
covece pekna kara, tech motorsport kol si povazuj, ja za ne zaplatil nepeknou sumu kdyz sem je kupoval extra. Jeden skromny dotaz, co se ti libi na runflatech? Me drti ze za jednu gumu dam o 2000 vic nez za obycejnou, spis uvazuju ze dalsi gumy budou bez tyhle vychytavky, aspon uvidime rozdil v komfortu.-
"-- skrytý --" 24.04.2009 11:18
« Re: kola
Zdravím tě!
Líbilo se mi na nich to, že když jsem v Praze najel slušnej stovkovej hřeb, tak jsem vesele jezdil další 3 dny, než jsem měl čas to řešit s pneuservisem, kde mi ho vytáhli a dali dohromady... ;-) A myslím že i zatáčky se díky pevným bokům projíždí rychleji a z lehkostí...a kromě toho si myslím, že s M podvozkem to ani měkčí nikdy nebude...je to sportovní auto no...Jinak díky za pochvalu!!!! :-)
Vampix(Diesel Power) 18.07.2009 22:33
krásný...
Fakt se mi to líbí. Možná se podobné taky dočkám, pokud všechno klapne do konce prázdnin ale v modré barvě a 17"kola...POkud bude sepíšu recenzi a pak tě ohodnotím :-) -
ByCool 25.10.2009 10:33
dobrý výber
Ja tiež zvažujem kúpu 3 rady s dieslovým dvojlitrom pod kapotou a výkonom 130kw. Tá tvoja má všetko, čo by som v aute očakával. Akurát zvažujem, či pred faceliftom, alebo po ňom. Chcem sa spýtať, či s motorom nie su problémy, ako napr. u Passatov 2,0tdi (čerpadlom)?-
"-- skrytý --" 25.10.2009 14:35
« Re: dobrý výber
Zdravím...
Auto jsem již prodal a to z důvodu automatické převodovky, která mi dosti chyběla. Jinak motor je to skvělý a bezporuchový, ale jak s ním jezdíš delší doby začneš přemýšlet výše...330d a 6 válců :-)-
ByCool 26.10.2009 15:32
« Re: Re: dobrý výber
Neuveríš, ale ja už som aj zvažoval 330xD. Mne zas vyhovuje manuál, ale ak by som bral 330xD,tak asi automat. Na druhej strane ma odrádza spotreba. Myslím, že 130kw je celkom slušný výkon, ktorý sa dá poprípade ešte zvýšiť na cca 147kw-150kw, tak aby moc neutrpel motor. Neostáva mi nič iné, len sa správne rozhodnúť a zhodnotiť stav financií :-)