Alfa Romeo 156 (max1k.)
pivrnec 05.11.2008 20:53
Vítej
Ahoj chlape,tak ses konecne rozhodl dat auto verejnosti na obdiv jo???:-). -
"-- skrytý --" 06.11.2008 10:25
Re: Re: Vítej
O_0 xenony kolik si za ně dal?taky uvažuji ,mě alfička zatim drží :yes: při každem studem startu ji necham potrebně prohřat ;-) tankuji pouze na shlellu na unor chci dat new variator + new mám čistič motoru a new olej , a možná ramena a čepy ,jedou jsem ucpal shellku baterka řekla sbohem tak jsme kupil 72 a nádhera :yes:-
pivrnec 06.11.2008 12:07
« Re: Re: Re: Vítej
Baterku mam tejden:-). Variator nemusis davat celej,Venca Kamenik dokaze ten variator zrepasovat,ale musis delat cele rozvody. Na mem motoru to udelal,a funguje to paradne. Sada na repas stoji par korun a neco malo prace. Priprav si dohramady tak 10-11tis.
"-- skrytý --" 07.11.2008 11:25
Re: Re: Vítej
Ta sada stojí něco kolem 250 kč odkaď je venca pls ? ,škoda že se u toho musí dělat rozvody ,, mám je dělaný před koupi auta :-|-
pivrnec 07.11.2008 12:59
« Re: Re: Re: Vítej
No jestli ti variator zarachta po startu,tak se nic moc nedeje... Venca Kamenik co organizuje Kámen,má dílnu kousicek za Prahou u Rican:-). Zajimal by mne jaky je pocitovy rozdil mezi motory 2.0TS EURO2 a EURO3,pises ze zvuk nic moc,ja sem nad miru spokojen:-).
Chobot 19.07.2009 11:27
Nazdar
Hodnocení:
Auto 9b. Dávam jen 9b za ´auta´, 10b za ´srdcovky´.
Recenze 3b. To je fakt tragický. Napsat 5 vět a ještě v nich ´vádí´ namísto vadí. V nějakém textu je to jedno, nejsme tu v češtinářském kroužku samozřejmě, ale tohle je fakt akorát ´Hurá, koukněte mam Alfu´. Kvůli tomuhle tento web nevznikl.
Fotky 10b. Je jich málo, ale video to vynahrazuje.
Nechť ti slouží dlouho a věrně ;-) -