Alfa Romeo 156 (1999)
2.2.2011Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Průža". Ahojte automobilisti, nebudu sem psát žádné technické informace, toho je tu plno, je tu pouze…
Alfa Romeo 156 (Průža)
Stefič 03.02.2011 09:53
Já tomu nerozumím
Drahé, poruchové, nepraktické, náročné až přenáročné na údržbu, ale stejně jsem ho vždycky chtěl... 6 roků nazpět jsem jednu 156tku málem koupil, ale nakonec jsem si to na základě zkušeností některých smutných majitelů rozmyslel. Pro milovníky italských krasavců doporučuji tento článek [odkaz]-
Enzo 03.02.2011 15:30
« Re: Já tomu nerozumím
Já tomu porozuměl. 156 byla od uvedení do výroby jasná volba, taky jsem si splnil sen a nelituju toho vůbec. Spíš bych si vyčítal, že jsem do toho nikdy nešel, protože teď můžu s klidem na srdci říct, jo stojí to za to. Sice mám alfici v naftě, ale i tak je výborná. Loňský oslavy 100 let v Miláně - nezapomenutelnej zážitek, nemohli jsme tam chybět. :yes:-
"-- skrytý --" 03.02.2011 17:59
« Re: Re: Já tomu nerozumím
Tady nejde o rozum, ale o lásku a cit. Když jí miluješ není co řešit. Alfa Romeo se nekupuje hlavou, ale s láskou. A o tom ta Alfa Romeo je. Jsem stršně hrdej a šťastnej že jí mám. Nikomu jí necpu ale pro mě je to prostě životní styl a smysl. To auto je skvělý.
Bohužel na oslavách sem chyběl :-(. Tak strašně sem tam chtěl, ale nevyšlo, tak snad až se bude slavit 200let >:D
C63 AMG 03.02.2011 15:55
156
Zdravím,moc pěkná 156 tak jsem dal 10b.Původně jsem ji měl taky v merku,ale všude jsem slyšel ,že by mě jako studenta finančně "vycucla" tak jsem šel na jisto do Feldy.Ale doufám že to co se o Alfách píše je jenom záležitost daného kousku.Jinak jízda v ní musí být zážitek........tiše závidím ;-) Ať slouží :yes:-
"-- skrytý --" 03.02.2011 18:02
« Re: 156
Děkuju :-) ,
jako student sem si jí nemohl také dovolit, tak sem si počkal a sen si splnil. Mezitím sem jezdil s autama na které byly finance. Ale nikdy sem se tak na to řízení netěšil jak do Alfičky. Řídím rád cokoliv kdekoliv a rád získám s auty zkušenosti ale nikdy mi nic nedalo takových emocí a pocitů jako Alfa, prostě srdeční záležitost. :-), jinak hodně záleží co do toho člověk leje za olej a jak často se kouká na měrku. Je potřeba dolévat.-
C63 AMG 03.02.2011 18:19
« Re: Re: 156
Ten olej to teda bude asi pravda pač to píšou skoro všude.Mě se taky 156 hodně líbí asi tak v 1999 jsem byl co by 9 letý kluk na výstavě aut a do 156 jsem si sednul a nějak těžko se mi z ní vystupovalo tak od té doby mě Alfa co by značka chytla za srdce takže Alfu mám taky do budoucna naplánovanou(asi 159 až na ní bude :-),ale ještě dřív mě chytl za srce Mercedes,takže až Felda dojede budu mít velkédilema a nebo si koupím oboje :-)
Rudy_742 03.02.2011 19:53
Cuore Sportivo
Neuvěřitelně nadčasové a stylové auto. :-) 156-ka mne uchvátila už coby puberťáka, když jsem se do ní posadil na autosalonu. Přeju mnoho radosti za volantem :yes: -
hand 04.02.2011 18:33
hmm foto
slusna fotka-pekny holky :yes: kamosky? :-! neco podobneho planuju ,ale zatim nebylo pocasi,ani cas, vlastne i nejake pekne kocky nejak chybi >:-[] , i kdyz nejake by se nasly ..:)