Volkswagen Tiguan (2024)
14.4.2024Dobrý deň, milí priatelia, kto čítal moju recenziu na nedávno kúpený Lexus ES300h vie, že Mercedes a class, ktorý som vlastnil pred ním a nabehal s…
Volkswagen (doktorbartollo)
doktorbartollo 21.05. 15:06
« Re: Kvalita ako vždy
Cauko,
dakujem. Ano, vo vybave Limited su zdarma 17 palcove zliatiny, ale ja som zobral skladovku, ktora mala nakonfigurovane 16 palcove. Inak som upravil trochu tlak v pneumatikach (o 0,2 baru menej ako pise vyrobca v dnesnej "eco" dobe na spotrebu) a auto je komfortnejsie. Menej odskakuje, je celkom pohodlne, ale bubnovanie od kolies pri priecnych nerovnostiach nezmizlo.
Verny_2013 23.05. 19:57
pěkná recenze
Ale ten Tiguan je tam proč? Taigo v mojeAuto.cz nemají ve výběru? Ta žabácká zelená je fakt boží barva. Autu to neskutečně sekne.-
doktorbartollo 23.05. 22:47
« Re: pěkná recenze
Dakujem. Presne tak, Taigo nie je vo vybere. Ja som pri pisani recenzie zadal, ze mam iny model - recenzia sa nepublikovala - napisal som do redakcie auto.cz, aby mi ju uverejnili no a miesto pridania Taiga do vyberu mi tam supli Tiguan.....
super recenzia, ako vždy podrobná a puntičkárska. Krásna farba auta, mám ráz výrazné farby na aute.
Zaujali ma tie disky, najprv píšeš, že vo výbave boli 17ky, následne, ale píšeš o 16kach a aj na fotke sú 16".
Je zvláštne, že ani na takomto veľmi vysokom profile je auto uskákané, to len potvrdzuje, že chyba nebude v gumách (viď bežné argumenty testérov, ktorí tvrdia, že "testovaný model bol trochu tvrdší, lebo mal príplatkové veľké disky a ak zvolíte menšie, bude to v cajku"). Aj moje skúsenosti hovoria, že veľkosť kolies má malý až zanedbateľný vplyv na jazdný komfort (napr. na minulom aute som necítil rozdiel medzi letnými 19" a zimnými 17") a kľúčová je konštrukcia podvozka.