Recenze
Technické info
Přezdívka auta Pekelný auto Rok výroby 1997 Koupeno ojeté najeto [km]:94000 palivo: benzin počet válců: 6 počet ventilů na válec: 4 objem [cm3]: 2997 výkon [kW]: 243 kroutící moment [Nm]: 442 zrychlení 0-100 km/h [s]: 5.1 maximální rychlost [km/h]: 260 počet rychlostí: 6 převodovka: manuální průměr kol [palce]: 17 pohon kol: zadní spotřeba [l/100km]: 12
Popis vozu
Auto jsem koupil koncem roku 2013. Jsem 3 majitel. Auto původně jezdilo v Německu a z té doby je kompletní dokumentace. Bohužel od roku 2008 byl majitelem Čech, který z autem vyjel asi 20x za rok, jinak stálo v garáži. Dostal jsem se k němu přes známého. Musím říct, že to byla láska na první pohled. Dlouho jsem váhal se zeptat, zdali by ho ten pán neprodal. Najednou jsem našel na internetu inzerát, že auto je na prodej. Hned druhý den jsem sedl do auta a jel se domluvit na koupi. Pán byl velice vstřícný nechal mě projet a když mi řekl cenu (dosti nízkou), bez přemýšlení jsem mu kývl. Na jaře 2014 jsem začal auto opravovat a dávat do kupy. Sice se mi protočili oči, když jsem viděl kolik stojí všechny ty díly, ale co bych pro to autíčko neudělal. Auto jsem dal zatím do kupy tak, abych s ním mohl bez problémů jezdit. Mám v plánu mnoho úprav, které bych chtěl začít realizovat příští rok někdy na jaře. Jednalo by se o komplet GO motoru + vylepšení o tvrdší a sportovní vnitřky, možná předělání na jedno velké turbo a mnohem více. Auto časem dostane i nový kabátek, sportovní podvozek a zcela nový sportovní interiér.
Hned jak se začne auto předělávat, budu to tu plnit fotkami.
Silné stránky
Vzhled
Motor
Jízdní vlastnosti
Líbezný zvuk
Slabé stránky
Spotřeba, ale s takovým autem si nemám co stěžovat.
Hodně mě stavějí policajti :D
Drahé náhradní díly
Zkušenosti se servisem (poruchy, opravy):
Drahé náhradní díly
I autorizovaný servis má problém s opravami tohoto auta
Zkušenosti s prodejcem (autosalon / autobazar)
Kupoval jsem od soukromníka, bazarům moc nevěřím
Přidat názorDiskuse: Toyota Supra MK4 Targa 2JZ-GTE TT
zobrazené auto není aktivní, nelze diskutovat
Další vozy značky Toyota
Toyota Supra (1994) Majitel: parkoviště