Jaguar XJ (1996)
2.10.2016Aneb když už R6 a V8 nestačí. Jsou auta, které hledáme, sháníme je, procházíme inzerci a vybíráme co nejlepší kus. A pak jsou auta, která si vyberou nás…
Jaguar XJ12 (Skipper)
webpaja 03.10.2016 04:46
Krasavec!
Skvělý popis bez nesmyslných chvalozpěvů lastní garáže. Skippere skvěle! Pokud bude někde šance rád si kočky na chvilku prohodím ;-) -
Ronault. 04.10.2016 21:32
Něco mezi tankem, autobusem a stíhačkou
No Skippere, co ti na to říct? Řekli jsme si o tom hodně, i když jsem ho řídil a zkoušel. Však tak draze jsem do V.O. (40 kmúsnad nikdy nejel a to počítám i tu cestu, kdy jsem jednou vyletěl v zatáčce z cesty...to byla i spoluúčast z havarijka levnější než palivo do tvé V12.
Jeden poznatek si pamatuju doteď..okem zřetelně ostřhnutelné klesání ručičky palivoměru při prudkém zrychlování >:D >:D >:D
Nicméně, je to auto s koulema a mít takové auto, to chce ještě větší koule. :yes: :yes: :yes: -
Ruprecht_007 06.10.2016 20:14
Gentleman
Tomuhle autu odpustím vše...slovy klasika: It's not a bug, it's a feature -
flyboyeda 11.02.2017 16:40
Tohle je podle mě ten njkrásnější Jaguár ze všech a taky ten poslední skutečný
Ty hrůzy co přišly po tomhle Jaguáru z toho je mi až do breku, tenhle byl prostě nejlepší ze všech
Když se podívám na Jaguára dnes vidím jenom snahu vyrovnat se německým prémiím a ty budou vždy lepší
Tenhle Jaguár měl kouzlo , které nové Jaguáry nemají,
Nové Jaguáry jsou jenom auta která se snaží co nejvíce přiblížit německé prémii a z toho neustálého přibližování a snahu je napodobit a dohnat, Jaguár přišel o svou tvář