Recenze
Technické info
Přezdívka auta sup Rok výroby 2010 Koupeno ojeté najeto [km]:120000 palivo: benzin počet válců: 6 počet ventilů na válec: 4 objem [cm3]: 3597 výkon [kW]: 191 kroutící moment [Nm]: 350 zrychlení 0-100 km/h [s]: 6.5 maximální rychlost [km/h]: 250 počet rychlostí: 6 převodovka: automatická průměr kol [palce]: 18 zavazadlový prostor [l]: 565 pohon kol: 4x4 spotřeba [l/100km]: 11
Popis vozu
Taaak konecne som si nasiel trochu casu na popis mojho auta Skoda Superb. Jedna sa o auto s motorm 3.6 litra. Auto sa mi podarilo zohnat za velmi dobru cenu a je dovezene zo zahranicia. Skoda pred tym sluzila v nejakej velkej firme a po par rokoch tato firma obmienala svoj vozovy park. A tak som sa k auto dostal ako slepe kura k zrnu ked mi jeden znamy pracujuci v zahranici o moznosti odkupenia povedsal. Auto bolo priam za neskutocne nizku cenu. Mozno prave z dovodu tohto motora. Uz dlhsie som zhanal nieco za moju octaviu ale netusil som ze skoncim u Suberbu a uz vobec nie s tymto motorm automatickou prevodovkou a 4x4. S autom mam zatial najazdenych par tisíc km a chcem sem pridat svoj pohlad na auto.
Takze auto ma dost exoticky motor s objemom 3,6 litra. Do auta sa hodi pri normalnej jazde je tichy a prijemny a spolu s 4x4 je auto celorocne dobre pouzitelne. Ked vsak vyuzivam motor naplno auto nie je tiche ani zdaleka. Je to vsak prijemny benzinovy zvuk. Motor je teda dostatocne silny v kazdej minute jazdy ma dostatok vykonu aj pri plne nalozenom aute ceste do kopca a pri predbiehani. Na druhu stranu sa vyznacuje trochu vyssou spotrebou. Pri 130 km/h na dialnici auto zerie priblizne 9 litrov na sto, kombinovana spotreba sa pohybuje niekde pri 11-12 litroch benzinu. Zasluhu na tom ma samotny motor a aj pohon 4x4. V aute je automaticka prevodovka ktora si s motorm rozumie velmi dobre. Je dostatocne rychla a prijemna.
Asi najsilnejsia stranka suberbu je priestor. Na prednych sedadlach je miesta dost v kazdom aute ale na zadnych to tak uz vzdy nebyva. Mam necelych 180 cm a ked si sadnem sam za seba mam pred nohami odhadom este tak 25 cm miesta. Auto je teda dost dlhe ale horsie je to uz s jeho sirkou kde by traja dospely uz mali problem.
Za slabsiu stranku auta povazujem jeho vzhlad ktory sa mi moc nepaci. Na druhej strane je to vyborne auto a myslim ze by svojimi vlastnostami vyhovelo skoro kazdemu. Ma prijemny motor podvozok priestor a pre niekoho aj vzhlad.
Silné stránky
dizajn
uzky priestor vzadu
Zkušenosti se servisem (poruchy, opravy):
zatial nie su
Zkušenosti s prodejcem (autosalon / autobazar)
super
Další vozy Škoda Superb