Škoda 1000 MB (1967)
31.5.2007Toto je muj milacek skoda 1000 mb (karkulka) a muj privesny vozik pav 100 r.v.1973 (krabice :-)) , karkulka r.v. 1967 az na par malickosti ( napr. zadni…
Škoda 1000 MB (zdendinoMB(svihak-prasokoule tym)
Prase 11.02.12 16:10
« Re: Pěkné PAVí stránky Zdendíno!
cena trhu je tak 10-20 tis. :-) nic moc ještě pár desítek let počkám a pak jednoho prodám :-)
Jestli narážíš na toho frantu jak se tam ptal za kolik se dá prodat tažný tak určitě ne víc neý za tisíc :-) cokoliv dražšího je nesmysl páč to už si to každej radši vyrobí sám :-)
defender110 08.01.11 15:59
« Klasika
Nadherný auto, naprosto užasně a s citem restaurované, to se hned tak nevidí. Prostě není co vytknout, ani autu, ani provedení. Nádhera. 3x1O naprosto zaslouženě a i to je málo. Doufám , že zas předběhneš BMW a mercedesy a hlavně ty bezcharakterní Golfy. Držím palce, hodně šťastných km a at ti Karkulka dělá radost ;-) . -
Prase 22.12.10 23:01
« Re: Komplex
nemám komplexy a nevím proč se jimi někteří ohánějí (pravděpodobně,když dojdou argumenty). Pouze jsem řekl svůj názor, za kterým si stojím :-) Jestli se ti to líbí nebo nelíbí mám na salámu ;-) Sbohem a do mých diskuzí podobný výblitky už nepiš.
Jinak teď bych tvýmu oblíbenci mohl klidně dát 1-1-1 žádnýho admina jsem tu měsíc neviděl, ale už jsem se nad to přenesl :-)
Nicméně stále si stojím za tím, že tento človék do top ten nepatří což jsem již mnohokrát v různých diskuzích řešil a nehodlám se v tom zase patlat. Já vím blá blá blá tady se maj řešit auta, ale proč neřešit i něco jiného.....
Hezký Vánoce a sbohem a
Děkuji