Audi A4 (1996)
21.11.2016Tak jak se žije s 20 let starým vozem " za milión" ? Jak se to vezme. 20 let se holt podepíše na všem, na stroji který denně podniká několika…
Audi A4 (01qer)
01qer 22.11.2016 09:52
« Re: Fajn auto
Na letní pneu mám 16'' s nižším profilem, je to lepší ale na ty okresky pořád málo >:D
Kdybych chtěl benzín tak bych šel asi do 1.8T , osvědčený motor, dával se do aut napříč celým koncernem. A nafťák má krouťák, dokáže zahýbat i stím těžkým kombíkem.
Octávka je sice jednoduší na údržbu a naložíte do toho asi víc, ale jsou jich všude mraky a zkuste se projet v octavii a v audi, propastný rozdíl.
MotoMouse 08.01.2018 15:45
Přední světla
Fajn recenze, sdílím tvůj názor...
Všiml jsem si, že je to verze před faceliftem, takže přední světla jsou vyměněna za čirá - vypadá to ale fakt hezky. Proto bych se chtěl zeptat, jestli jsou už pofaceliftová (tzn. jestli jsi musel dělat úpravy - řezat příčku, měnit konektory...) nebo dělená (popř. kde jsi je sehnal). Originální svítí jako bludičky a na internetu jsem našel jenom tuningová, která vzhled kazí...
A ještě co mlhovky - ty jsi musel oželet?
I když nemám rád nafťáky pro jejich smrad, tak těžko vybrat něco jiného, atmosféry do 2l nejedou a žerou, nad 2l jedou a žerou ještě víc, LPG má své nevýhody, tak holt zbyde diesel.
Hodně mě překvapila hmotnost okolo 1,5t, to těch 110 koní musí být jen tak tak >:D
Moc se mi líbí přístrojovka, vše je krásně symetrické.
Je otázka, zda by např. Octavia Combi I 2,0 MPi neposloužila lépe. Tak ať jezdí bez poruch ;-)