BMW řada 3 (2005)
5.6.2009Vitam Vas v me recenzi na bmw 330i e90. Pokud Vas nezajima,jak jsem se zacal zajimat o auta,pres jake vozy jsem se dostal ke stavajici 330i ani…
BMW 330i (p4lm330i)
NoSwear 06.11.12 08:35
« Re: BMW 330I TOP
B-KILL: Teď je ty disky docela problém sehnat, můžeš vzít od dealera, ale tam to je něco kolem 28,500 bez DPH za 1 disk. >:D Takže buď e-bay, kde je pár rozumných prodejců a nebo zkusit obepsat fora, ale treba na bmw klubech cz/sk skoro nejsou a když ano, tak hned zmizí :-) -
ypsilon 05.11.12 13:41
« Re: BMW 330I TOP
ciao:)..promin,uz sem skoro nechodim..kazdopadne diky moc,za pochvalu :yes: ..disky jsem koupil od jednoho uzivatele macz,sam se mi ozval a nabidl mi je za 800eur,coz jsem proste za ty prachy musel vzit,takze stesti:)..dekuju,tobe taky hodne stastnych km bez nehod a mej se hezky ;-) ..p.s.:kdyby Te jeste neco zajimalo,tak se klidne ptej..
B-KILL 16.10.12 13:31
« BMW 330I TOP
Cau Ypsi, skvela recenzia, ;-) vazne ma bavila a vedel som sa do nej vzit, pre mna osobne Top. Ta tvoja ex 330i je fakt mazel... Rad by som hodnotil 3x10 ale zatedy nemozem kedze nemam pridane auto, Mimochodom mohol by si my povedat z kadial si kupil M-kove disky? A kolko ta staly? Pretoze aj ja by som chcel kupit take iste casom, kludne to posly aj do sukromnej spravy. Prajem vela stastnych kilometrov novemu majitelovy... A nech sa ti dary ;-) Vdaka -
woody-alien 26.07.12 19:28
« Re: Krásná práce
WL : Rožnov, to je to město
Rožnov, to je ten hit
Rožnov to je to město
Rožnov, můj tajnej tip
Chudí tam bohatým nádherně berou
no a když prchaj, tak nezlámou vaz
a Labela "švorcáci" v podniku s.erou
nemá to jedinej, jedinej kaz...
Rožnov.... ;-) >:D -
David Silver 26.07.12 09:38
« Re: Krásná práce
WL: ty ani nevíš už kam chodíš >:D To byla nějaká herna nebo co a přišel si tam týpek rozměnit éčka na Kč a za minutu tam přišel další že chce rozměnit na větší bankovky a když spokojeně odešli, prodavačka myslela že má 100,-Kč dýško a pak zjistila že má 13 000,-Kč manko >:D