Nissan Primera (1995)
16.8.2007Auto jsem koupil za 64 000,-. Bazar tvrdil, že auto má najeto 120 tis. Primera je celkem zachovalá, samozřejmě na laku je sem tam nějaká odřenina, ale…
Nissan Primera (supersoul)
- Pekne GT 29.08.2007 16:15
- Drobnost 07.09.2007 22:09
- Pěkné auto, i když za chvíli už bude tínejdžr! 05.10.2007 03:36 Poustnik
- super kárka 30.11.2007 12:46 petr16
- funkcia stieracov 02.12.2007 13:37 LuboshGT (RS Kaa)
- primera 31.12.2007 13:33
- primera je príma... 09.02.2008 00:32 911moby
- taky jsem ji měl 16.04.2008 21:33 Elsin
- japonský BMW 08.07.2010 23:19 MiG-21
"-- skrytý --" 19.08.2007 18:25
supersoul
tak se jmenoval ten slepý DJ z Vanishing Point,ten černoch ;-) už kvůli tak ikonickýmu jménu za 10b,a mimochodem,pěkná primera-
supersoul 19.08.2007 18:37
« Re: supersoul
Diky moc, skvely postreh, necekal jsem, ze se nekdo tak rychle zorientuje ;-) Moje auto sice neni Dodge Challenger, ale mozna kdysi v budoucnu Primerku za nejaky muscle car vymenim (nebo rozsirim svuj vozovy park ;-) ). Zatim nemuzu hodnotit (nevim proc, ale system porad tvrdi, ze tady nemam svoje auto), hned jak mi to bude umozneno, tak se odvdecim ;-) Btw Tvoje recenze Oltcitu je mistrovska. Cetl jsem ji uz davno, a ted vidim, ze tam mas i video, hned se jdu kouknout.
"-- skrytý --" 19.08.2007 19:58
super
super kara, gt sem taky chtel ale zrovna tady zadny nebylo na prodej, tak mam sri. to klepani je pravdepodobne silentblok, ja uz je mam vymeneny oba, vetsinou se meni ale cely rameno. moje primera
rv 1998 vypada taky zachovale a to mam najeto 153000 mil x 1,6 v km. zkus se podivat na nissan klub poradeji ti tam uplne se vsim.-
supersoul 19.08.2007 20:41
« Re: super
Diky moc za info, na Nissan Club se urcite obratim, chystam se udelat si tam profil, ale to zas priste, az bude trochu casu ;-) Taky se musim dovedet, kde v okoli Havirova nebo Ostravy je nekdo kompetentni na Nissany - kdyby nekdo vedel, tak poradte. Zatim je pro me prioritou vymena naplni a remenu, pak prijdou na radu dalsi opravy/upravy. Pokud jde o koupi, tak jsem hrozne dlouho prochazel Sauto, Tipcars a Cars. Vsechna auta, ktera se mi libila (a na ktera jsem mel), byla na druhem konci republiky. Az ted jsem narazil na GT v Ostrave, bylo to prvni auto, ktere jsem si na netu vybral, a ktere jsem fyzicky videl, a hned jsem ho koupil. Jsem hodne impulzivni clovek :-D
neregistrovaný: "VINCENT" [83.208.164.XXX] 22.08.2007 16:24
gratulace
Tak ti gratuluji ,na to auto jsem se díval na internetu každý den asi měsíc . Pokud by klesla cena na 60 000Kč tak jsem pro to jel. Do Ostravy to mám trochu z ruky,ale stejně mě bude dlouho mrzet že jsem ho nevzal.
Hlavně ať ti dlouho a dobře slouží,užij si to i za mě.-
supersoul 22.08.2007 22:45
« Re: gratulace
Diky moc! Ja to nakonec ukecal na 64 tis., a udajne po tom, co jsem zaplatil zalohu o nej meli zajem jeste 3 lide. Holt jeden z atraktivnejsich 2-litru ;-) Kazdopadne s autem jsem hodne spokojeny, ale jak pisu v recenzi, jiste investice si jeste vyzada. Drzim Ti palce, abys nasel podobne zajimavou nabidku.-
neregistrovaný: "Mino" [81.91.217.XXX] 27.08.2007 15:01
« Re: Re: gratulace
Jeden z tech tri lidi jsem byl ja :D No nic, pujdu se podivat na jinou Primeru.-
supersoul 01.09.2007 15:24
« Re: Re: Re: gratulace
Drzim palce ;-) Kazdopadne je fajn vedet, ze mi v tom bazaru nelhali >:D V mem pripade byla koupe zcela impulzivnim rozhodnutim. Sice jsem na to auto asi mesic koukal na internetu, ale nejak mne nelakalo se jet na nej podivat, porad jsem si rikal, ze jeste narazim na neco zajimavejsiho. Ale pak jsem se ze dne na den rozhodl pro zive setkani. Kdyz jsem auto videl a projel se, tak uz nebylo cesty zpatky >:D
"-- skrytý --" 29.08.2007 16:15
Pekne GT
Tohle auto sem delsi dobu sledoval na netu. Slo videt, ze je v dobrem stavu. Jsem rad, ze je v dobrych rukou a mam ho na "ocich". ;-) Taky sem mel Primeru GT s 375tis. na tachu a jela stale super, ikdyz kastle tomu odpovidala. :-)Ale meli jsme ji 10let a me Nissan prirostl k srdci a ted se vozim v mensim braskovi Sunny 2.0 GTi. :-) -
Poustnik 05.10.2007 03:36
Pěkné auto, i když za chvíli už bude tínejdžr!
Mně taky Mazda ze začátku přišla pocitově slabá, i když má 114kW, ale jak říkáš, to je rozmazlením z jiného auta.... :-)A spotřeba ve městě kolem deseti je asi u staršího auta a objemu normální, zvlášť, když je studený motor. To poznáš až na dlouhé štrece, když nebudeš moc závodit....klesne na nějakých osm nebo tak....Ať slouží! :-) :-)-
"-- skrytý --" 05.10.2007 20:22
« Re: Re: Pěkné auto, i když za chvíli už bude tínejdžr!
No to sis měl rozmyslet co kupujes za " motor ". Kamoš měl Huinday Coupe 2.0 a krátký trasy mu žralo taky 10. A to nejezdil po městě, ale trasy do cca 5 km. Rozdíl je vidět i namím autě. Když jsem to měl do práce 5km ( mimo město ) nemohl jsem se vejít pod 7l. a teď jezdím kolem 6 a to jezdím hodně po centru brna...
LuboshGT (RS Kaa) 02.12.2007 13:37
funkcia stieracov
...o ktorej pises je na novsom modeli (P11) vyriesena ako na Avensise. len tuknes hore, packa sa vrati do povodnej polohy a stierace spravia jednu obratku... Ale nie vzdy to funguje, motorcek robi vecne problemy. Alebo ty packu ani nemozes potiahnut smerom hore? -
neregistrovaný: "rrudo82" [62.168.65.XXX] 31.12.2007 13:33
primera
mam taky primeru a osoupany volant a taky radická nemuze byt od slunicka,kdyz si tomu naletel tak uz nic ale to auto ma najeto min 220 000.....mozna i vic....a v italii sem byl,tam lidi huntujou ty kary neskutecnym zpusobem fakt......ale jinak je to japonsky drzak,jezdim jak blazern s nim ale nic mi neodeslo za pul roku....fakt super....;-)-
supersoul 02.01.2008 16:49
« Re: primera
Njn, je to tezky, nedelam si o tom autu nejake velke iluze, ostatne tech 120 tis. km je presne na te magicke bazarove hranici. Na jednicku se mi taky spatne podrazuje, takze i podle prevodovky bych odhadoval, ze na tom bylo nalitano vic. Holt, co bych mohl cekat od 12 let stareho auta za 60 tis. Kc. A ten volant a radicka zase nejdou ruku v ruce s "prosezenim" potahu a prosoupanim koberecku, a calouneni dveri jsem videl na fotkach u jinych Primer, ze je taky odlepene. Co se tyce zhuntovani italskych aut, tak o tom jsem taky slysel, ale moje auto nevykazuje znaky zhovadileho chovani italskeho majitele, nic neklepe, nevrze, nikde nic netece, vsechna elektronika funguje (nepocitam podsviceni nekterych kontrolek a tlacitek), takze nevim, zda to pripisovat tomu, ze se o to auto opravdu nekdo staral nebo tomu japonskemu drzaku. Ale je to celkem jedno, je to moje prvni auto, a dokonale splnuje moje pozadavky. No a taky kazdy, koho vezu, tak jenom chvali ;-) :yes: -
"-- skrytý --" 13.01.2008 15:14
« Re: primera
To si nemyslim.. vypada moc dobre, nic neposkozene, atd. To ale majitel pozna sam, kdyz si auto cele proleze, tak dokaze odhadnout, kolik to opravdu km najeto ma. Ta kuze na volantu/radicce se nici u techto modelu dost rychle.. my meli na Primere GT nalitano 375tis. a docela pohoda. :-) Takze i kdyby to melo 200tis., tak se vubec nic nedeje..
Ja mam na Sunny GTi 82tis. km, ale tam jde videt, ze to mel v CR jeden majitel pres 12let, nejaky duchodce a v zime to auto videlo jen garaz. A origo kozeny volant neni vubec osoupany.