BMW řada 3 (1992)
20.10.2011Jelikož jsem se k BMW dostal zkrze e 36 316 i, která mě již neuspokojovala výkonem, rozhodl jsem se pro větší obsah. Po zvážení toho, že budu potřebovat…
BMW 325 TD (shade741)
shade741 20.10.2011 23:24
« Re: Teda...
Díky moc, nečekal jsem, že se bude vůbec líbit :-) ještě to bude chtít pár fotek, doplnit pár detailů které jsem zapomněl a napsat jak dopadne upgrade na TDs(pošta se mi stím balíkem nák fláká :-( ) Půjde to ale pomalu, chtěl bych z něj mít pěkné auto ale to zabere čas :-) Navíc se sním učí řídit přítelkyně která vyšla z autoškoly, takže honím všechny nedostatky aby bylo maximálně OK >:D hlavně doufám, že mi ho někam neopře >:-[]
milalof 14.11.2012 13:30
Z Itálie
Ahoj mne by zajímalo, jak a co je potřeba k nákupu auta v Itálii a na kolik která z položek zhruba vyjde.
Vyjde dovoz z Itálie dráž, než z německa?
Z německa jsem se zatím koukal, aby měl vůz platnou STK.
Pak jsem koupil tranzitní značky cca za 100€ a to bylo vše. Zařídilo se to na úřadě, kde jsem dostal TP o exportu.
V ČR byla dovozová STK a pak přihláška..
Díky.
milalof
Mám pocit, že (teď i díky tobě) se na MACZ začíná blýskat na lepší časy a člověk si tady zas může hezky počíst :-) !
Už teď jsem zvědav, jak dopadne přestavba a přeju ti mnoho a mnoho radosti nejen z práce na autě, ale hlavně pak z jízdy! ;-)
Ať slouží!