Škoda Rapid (2012)
24.4.2014Rapid… stará dýchavičná kára s kupé karosérii, co se někde na vesnici drápe se svými 55 koníky do kopce… jo to bejvávalo. Nyní, ještě skoro pořád,…
Škoda Rapid (roox)
Nicco 25.04.2014 12:10
Multiplexna siet
V nejakom videu asi na SME redaktor vytiahol otocny ovladac svetiel z palubnej dosky a vyhlasil, ze Rapid nema multiplexnu siet (islo z neho asi 6 kablov, asi na kazdu funkciu 2: + a - ). Je to pravda, ze nema multiplexnu siet? Pravdepodobne ju bude mat, ale len na niektore funcie. Vie niekto? -
dodo24 25.04.2014 13:45
pekna recenzia
Dobre napisana recenzia, na to ze si na nej mal moznost odjazdit len 400km je tam dost informacii. Velmi ma potesila spotreba, kedze mam objednaneho Spacebacka s tymto motorom a vykonom. Navyse tam mam tie tvoje spominane park. senzori, digi klimu a kozenny paket. Inak ma dost zaujalo ako riesis to kozmeticke zrkadielko :-) Ja by som si to ani len nevsimol a toboz nie na 400km ceste, dokonca to mas dva krat v minusoch >:D-
roox 25.04.2014 20:32
« Re: pekna recenzia
dik za pochvalu... mam to stesti, ze me ridit strasne bavi, a tak mi i 400km stacilo na to si udelat dojem a moc jsem si to uzil... vic kilaku by bylo fajn, ale nejak nebyly k dispozici ;-)
stim zrcatkem.. to vis, nasi rodinnou Oktavkou jezdi i ma draha, tak jsem trochu myslel na ni a na ostatni zeny ridicky :-).. no pravda ale je, ze jsem jeste cestou na Slovensko byl na jisty schuzce, na kterou jsem si za volantem potreboval uvazat kravatu a zkontrolovat uzel... a tak jsem na to prisel ;-)
KAzdopadne gratuluju k obednavce a doufam, ze napises a podelis se, jak budes auto mit!
adamzprahy 25.04.2014 15:02
Dá se souhlasit
S recenzí se dá souhlasit, obzvlášť motor se papírově nezdá, ale opravdu bohatě stačí.
Jenom s tou cenou, Rapid Active Fresh s tsi stojí dle aktuálního ceníku 288 900CZK, nejvýhodnější je Ambition Fresh za 304.
Co se týče místa pro nápoje, tak je trochu na nic, že u řadičky to je jen na menší pití, ale píšeš, že ve dveřích jsou schránky úzké, přitom Rapid tam má právě skvěle vykrojený předek kam se vejde 1.5l PETka, ne? Tohle je zrovna u Rapidu pro mě plus, můžu vozit pití po ruce a nijak nepřekáží.
Pak taky dálnice mi přijde, že jsi zbytečně kritický, ale to asi i záleží z čeho člověk přesedne :-)
Jinak vcelku souhlasím, pěkné shrnutí :yes:-
adamzprahy 25.04.2014 20:16
« Re: Re: Dá se souhlasit
no vidíš :-) a na fotkách jsou navíc zimáky, tak to bude zcela jistě tím. Teď když jsem po zimě přezul, tak je pravda, že je to úplně jiný level.-
roox 25.04.2014 20:36
« Re: Re: Re: Dá se souhlasit
diky borci za komentare... urcite budu s vami souhlasit, ze na lepsich kolech (myslim ze 16" je ten spravny rozmer) a na letnich gumach bude auto o dost jistejsi! Mam ale tu "smulu" ze chte-nechte srovnavam ze svou 2litrovou Oktavkou, ktera na 17palcovejch Goodyearech sedi jak pribita ;-)
Na cenu jeste jednou mrknu do konfiguratoru a opravim (vpodstate jsem to nejak natipoval, to auto je stary rok a 1/2 ;-))
woody-alien 27.04.2014 16:42
LPG ?
Ještěže jsi opravil to, že motor jde hezky "za plynem" na správné "za benzínem". Velký mutant tě sleduje. >:D -
jirkas3 28.04.2014 23:23
SPZ
já nevím možná jsem slepý a blbě vidím ale Rapid s Octavii mají stejnou SPZ? -
Bobanus 04.09.2015 15:39
Pěkná recenze!
Díky za pěknou recenzi, narazil jsem na ni až teď :-) Interiér socka verze je fakt šílený, zvláště s tím Sony rádiem :-) Volan stenjný jako v mé Fabi II HTP :-O (rechle se začne šoupat.), jak píšete, šel bych po vyšší výbavě ať nemám pocit, že sedím ve Fabi ii :-)