Mazda 323f (1998)
23.1.2014Zdravím všetkých čitateľov moje.auto.cz ! Už dlhšie som plánoval pridať recenziu, no stále som na to nejak zabudol.Ale skúškové sa už skončilo, čo- to…
Mazda 323f (mikey166)
ironlionzion 24.01.2014 09:13
Supr
Pěkná recenze i auto. Pamatuji si, když byla tato generace M3 představena v těch 3 variantách karoserií. Tenkrát to byla bomba, design byl úžasný oproti konkurenci. Tento typ, který máš se mi líbil vždy nejvíc. Dodnes vypadá hodně dobře a nadčasově. -
Đawson 05.11.2014 20:26
žiješ ?
Ahoj, psal sem ti do sz a neodepsal jsi, jak mazdička jezdí ? Nemám s tím autem moc zkušeností, ale vzhledem ke stáří má své mouchy, teče z ní olej, má poškrábaná skla a el. stahovačkám se spíš nechce než chce >:D
jaké máš zkušenosti ty ?
zkoušel si top speed ? 0-100 nezklamala, podle řazení to je 10,5 až 12s ale max rychlost neni nijak závratná, do 140 celkem jede, do 160 se plazí a na víc jak 165 sem se nedostal >:D co ty ?-
mikey166 13.11.2014 21:37
« Re: žiješ ?
Zdravím, už som ti odpísal, a túto diskusiu som si všimol až teraz :-) Maximálku som ešte nikdy nejak neskúšal, 160 tacho tam síce bolo, ale cesta bola z kopca a naviac čo som zistil podľa GPS, tak tachometer má aj celkom veľkú odchýlku ;-\ Ak by si mal ešte nejaké otázky, kľudne píš SZ.