Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 20.05.22 08:21
« Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
Tom: tak som pozrel Tvoje šmýkanie na videu a čo ja ako amatér v RWD viem posúdiť, tak Ti to ide dobre. Sám som také absolvoval len raz a pamätám si, že ani na mokrej fólii nikto z účastníkov nevedel spraviť jedno celé kolečko v drifte /ja som išiel do hodín vždy tak v tretine kolečka >:-[] /.
A aj recenzia GTI je napísaná solídne. Máš to skrátka dobrú reklamu na predaj auta (rovno aj s linkom na inzerát). >:D
To mi pripomína, že som nevidel nielen Tvoje GTI, ale ani M2C.
P.S. Čo hovoríte na M4 CSL? 550 koní, výlučne RWD, 100 kíl (!) dole, cena cca. 150000 eur: [odkaz] -
Thomasino 18.05.22 22:33
« Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
O víkendu jsem známému půjčil na chvilku moje GTI CS300, částečně na vedlejšek občas testuje nějaké auta a píše na wikicars.cz :-) Tady si myslím, že velmi výstižně napsal o GTI Clubsport, celkem to trefil. No nějaké poznatky má ode mě >:-[]
[odkaz]
-
Thomasino 18.05.22 10:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
Tak já čekám pochvalu že mi to jde už občas bokem s M2 a on tady rozebírá interiér trojky !! >:-[] >:D A taky čekám, kdy tě nalákám a zajedeš takto zablbnout a seznámit se lépe s autem na SK ring na Polygon :-) -
iudex 18.05.22 08:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
Škoda. Ja zase môžem len v sobotu.
Ad 3er: za mňa fajn. Pri tých prvých čínskych fotkách som si nebol moc istý, ale tieto ofiko sú OK. Predok smer 5er, to je len dobre, žiadne zväčšenie obličiek, čistejšie svetlá bez tých spodných zubov a jednoduchší spodok. Čiže celkovo zvonku zlepšenie. Horšie je to s interiérom, dotykáč namiesto jednoduchej, intuitívnej a ergonomicky vychytanej palubovky, to nie je moja šálka kávy. Naviac ako majitelia nových BMW s idrive 8 píšu, operačný systém niekedy nabieha dlhšie a človek čaká (to asi poznáš z G8 >:-[] ).
Horšie je, že motory hybridizovali, nielen šesťvalce (podľa očakávania), ale aj 330i. Ale kým 40i si zachovala výkon, 30i išla výkonovo dolu o 10 kW. Takže ak 3er, tak jedine M340i, keď to podľa mňa bude posledná 3er so šesťvalcom v neemkových verziách.
P.S. Už je aj konfigurátor na nemeckom webe. Facelift podražil, drobne sa zmenili farby, namiesto sunset orange je nudná šedá skyscraper a brooklyn. -
Thomasino 16.05.22 19:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
Hledat menší kupé pro zábavu, budu se hodně snažit někde najít nějakou skladovku nebo v nejhorším předváděčku Toyoty GR86. Podle všeho fakt dobrý auto. Na blbnutí s klouzáním na polygonu bude ideální, na projížďky po okreskách taky. BMW 230i bude více GéTéčko, než zábavné auto typu GR86, nebo Supra 2,0T :-) Nebo lehce jetou první M2 či M2c, to bude taky stále žádané a dobře si (naštěstí) drží cenu >:-[]
HEE LIDI, CO NĚJAKÝ TEN SRAZ V ROŽNOVĚ ?? IUDEX, kdy můžeš?? Navrhni termín společně s WL a dále poladíme. Za chvilku budou prázdniny a bude to ještě více pasé..
Ikdyž třeba od 11.6. do 19.6. jsem pryč, asi nějaké Jižní Čechy a pak na 3 dny Grossglockner :-) -
pradeda777 16.05.22 15:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
iu....že si vzpomněl tu 230i. Parametry tohoto "u.s.r.a.n.é.h.o " čtyřhrnku 180kw/400Nm a zrychlení 0-100 5.9 jsou pořád velmi dobré. The 2022 BMW 2 Series 230i possesses a solid four-cylinder engine. Although not as fast as the AWD M240i, which boasts a powerful straight-six engine, the 230i will still thrill any driver who gets behind the wheel. Adding the M Sport package with Dynamic Handling only enhances the driving experience.6. 3. 2022
230i bude určitě o dost lehčí než M240i xDrive, hlavně na předek a tím pádem i lépe ovladatelné. Smůla, že už nejde objednat s manuálem. A také adaptivní podvozek není ve výbavě na přání. ;-\ -
iudex 16.05.22 10:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
deda: tak trh pre silné zadokolkové kupé je samozrejme úzky a ani ja nie som cieľová skupina. Ale keď by som ako Tom či woody chcel kompaktné kupé pre zábavu, tak by som Zetko rozhodne zvažoval, ak by sa predávalo u nás a za takú cenu, ako v Amerike. Predsalen výkon 400 koní, t.j. na úrovni M2, ale cena na úrovni 230i, to je silné slovo do boja. A aj dizajnovo vyzerá rozhodne lepšie, ako minulá generácia: [odkaz]
Ale sme v Európe, Zetko nemáme, Supra je škaredá a drahá, GR86 vypredaná, takže v tejto triede kontumačne vyhráva 2er. -
pradeda777 16.05.22 10:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
iu....."Ztko" byl v 70 letech kultovní car. Měl jsem to čest se s nim svést. V tu dobu jsem šoféroval Ford Capri. Bohužel na mě neudělalo Ztko nějaký velký dojem. Do Capri jsem přesedl s Mini Cooper S a už tady byl cítit velký rozdíl v chování mezi FWD a RWD. Mě zkrátka seděl víc ten Cooper. No a s 240Z to bylo ještě o poznání horší, protože tam byl cítit ten 6vál. lump ještě víc než 4vál 1.6 v Capri. Akceleraci mělo Ztko tenkrát výbornou, ale pocitově to bylo přece jen těžké auto. Zkrátka nic pro mě.... ;-\ Pro někoho, kdo je do sporťáku RWD, bych dnes viděl jako lepší choíce GR86 nebo BRZ. -
pradeda777 16.05.22 09:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
tms.....sex je anglické slovo a znamená pohlaví. Pamatuji si to velice dobře, protože když jsem v Austrálii poprvé (při žádosti o práci na osobním) vyplňoval dotazník, tak jedna s prvních otázek byla na sex a já tam napsal good........... ;-) >:D >:-[] -
iudex 16.05.22 09:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
O tom ja nič neviem, takže sa vrátim k autám. >:-[]
V USA sa už predáva Nissan Z. A tá cena celkom šokovala: 39990 USD. Za 400-koňový biturbo šesťvalec. :-O :-)
Pre porovnanie Supra s R6 v USA stojí 51890 USD a M240i stojí 53925 USD. Teda šesťvalcové Zetko je v USA cenovo ešte pod úrovňou štvorvalcovej konkurencie (Supra 2,0 stojí 43540 USD a 230i M Sport stojí 40500 USD).
To teda zodpovedá približne cene 47000 eur u nás. Fakt škoda, že sa Zetko nebude predávať v EU.
[odkaz] -
pradeda777 13.05.22 10:18
« Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
wl....ano, panorama nic moc...ani na SB to otevřené nevypadá nijak dobře. Tento systém (above roof) jsem měl i na VTiR Honda Integra a tam mě to nepřipadlo až tak dramatické. Na druhé straně já střešní okno vždy jen vyklápím pro lepší větrání.... [odkaz] -
white label 12.05.22 21:49
« Blue RS3 s kšiltem dozadu...
pd7
Ta přečuhující otevřená panorama vypadá u toho sedanu hrozně...
Jako kdyby sis vezl na střeše varnou desku z IKEA.
P.S. Za černou zadní půlku střechy si nepřiplatil, za černá loga naopak jo, ale to vpředu má stejně nakonec stříbrné. -
pradeda777 11.05.22 17:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
Šak o tom píšu....python yellow má blízko k hořčicovému odstínu a tady ve stínu je to jasný....jako skladovku v nouzi bych možná i bral...ale až po rozvodu, protože moje soudružka je na takovou barvu moc háklivá....Křiklavá žlutá na malém autě je ok. Už jsem tu jednou psal, že zubař u našeho má Clio v yellow a celkem ok. [odkaz] -
pradeda777 10.05.22 14:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
Tož nezlob se na mě, ale nekřiklavou žlutou jsem ještě neviděl. Každý odstín je křiklavý. Některý méně...jiný více...ale pořád křiklavý... :-! Jsou některé tmavší hořčicové, které by člověk možná jako skladovku vzal na milost....ale jinak.... :no: -
iudex 10.05.22 10:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
To je individuálne. Tá žltá ale nie je taká krikľavá á la zvýrazňovač, ako je kyalami. Je logicky výrazná (tým, že je žltá), ale nie krikľavo, je to taká decentnejšia žltá. Naviac metalíza (na rozdiel od kyalami). A keďže sa mi i po rokoch páči škodovácka Dragon skin, ktorá je výraznejšia, ako Pythonic yellow, tak myslím, že by sa mi pytónia žltá neprejedla. Takže viac by som sa obával toho, čo písal Tom, teda že bude priťahovať hmyz a v lete bude zasvinená od rozflákaných múch.
Ale ako som hovoril, RS3 s jej motorom a dynamikou by som prijal v akejkoľvek farbe, dokonca aj nenafarbenú (= bielu >:-[] ).
To mi pripomenulo: u nás v dedine si jeden kúpil novú Z4ku v matnej Frozen orange (3000-eurová individual farba). Ukázal som to manželke a ona na to: akú škaredú fóliu si tam dal. >:D -
pradeda777 10.05.22 10:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
iu....zrovna tak jak se Ti po nějaké době přejedla Kyalami green, tak by se Ti za chvíli přejedla i Pythonic yellow. Ale to jsme tady někteří říkali již vloni. Proto jsem nakonec skončil u Gletscher White......... ;-) -
iudex 10.05.22 09:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
To znie rovnako dôveryhodne ako maily o tom, že som zdedil milióny po mojom predkovi v Keni. >:-[]
Inak ako pozerám tie testy, tak sa mi už Kyalami green prejedla, príliš in your face. Dobre vyzerá Pythonic yellow. Každopádne tá dynamika je neskutočná: [odkaz] -
pradeda777 07.05.22 14:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
Já bych se toho Caymana nebál. Ale vzal bych ho napřed někam na okruh a tam mu pomalu přidával a hledal limity. Teprve až bych si byl jistý že mě "nekousne", tak bych mu "povolil uzdu" i občas na silnici. V žádném případě bych ale nepoužíval "sticky rubber", protože tam je to nebezpečí, jak píše iu, že nedostaneš žádné varování před tím než tě "zradí". A ano, předkolka na okruhu "odpouští" malé chyby daleko ochotněji, ale na druhé straně velké chyby trestá daleko víc než zadokolka.
-
iudex 06.05.22 13:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
wl: nechcem mudrovať, Caymana som nikdy nejazdil, ale nemyslím, že jeho motor v strede bude znamenať nejak výrazne bezpečnejšie či "blbuvzdornejšie" jazdné vlastnosti ako 911 s motorom vzadu. Čo som čítal/videl, tak práve športiaky s motorom v strede sú zákernejšie práve v tom, že sa javia ako neutrálnejšie ako tie s motorom vzadu, ale potom sa zvyknú utrhnúť celé bez nejakého varovania vo forme utekajúceho zadku.
Osobne by som mal pred silným Caymanom veľký rešpekt a myslím, že na okruhu by som bol reálne rýchlejší s nejakou výkonnou predokolkou (práve pre tú väčšiu predvídateľnosť). Samozrejme keď to niekto s takouto konfiguráciou vie, potom je to úplne iná liga. Ale aj na videách z Ringu vidieť, že mnohí majitelia Caymanov to nevedia, resp. majú rešpekt a predbiehajú ich aj papierovo slabšie/pomalšie autá. Tu je pekné video, ako malý TYGR tlačí Cayman GT4: [odkaz] -
-
white label 06.05.22 10:57
« Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
Th
To platí spíš pro motor vzadu, než uprostřed. Tam je třeba jít (při rychlé jízdě) s citem na plyn i volant...., a brzdit před zatáčkou (ne až v ní), by měla být obecná "samozřejmost".
Problém u Porsche může být i nastavení esp v režimu sport plus, které je výrazně benevolentní, což může leckoho překvapit...
V běžném provozu je lepší mít maximálně sport. -
pradeda777 06.05.22 10:13
« Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
Kluci....pamatujte si, že je to vždy o tom, co s tím autem chceš dělat. Proto ti, co na to mají, mají auta dvě nebo tři. Protože ten univerzál, o kterém tu již roky píšu, bude vždy jen kompromis. A Tom to moc dobře ví.....ale být na jeho místě a mít jeho roky, tak bych do toho Caymana šel, protože toho času, který člověk na takové vozy ještě má....po 50tce ku.r.wa rychle ubývá. Mluvím ze zkušenosti.......... >:-[] >:-[] >:-[] -
Thomasino 06.05.22 09:25
« Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
iudex - přesně to samé by mě taky zajímalo !! Až bude možnost se někde svézt s GR86, tak jdu do toho. Klidně výměnou za půjčení M2. Zase ta atmosféra má taky něco do sebe, ale je fakt že těch koní není moc. Teď mi trochu vrtá v hlavě Cayman GTS 4.0 - ale po tom co jsem měl před 2 týdny koučing s Honzou Červenkou na okreskách a probírali jsme to, tak říkal že na můj "jízdní styl" by se mi to s motorem uprostřed (vzadu) mohlo jednou nepěkně vymstít >:-[] Tam je to více citlivé na pozdější brždění do zatáčky, na to je M2 hodnější koncepce :-) Lidí co měli Lotus nebo Porsche a skončili v příkopu je prej hodně právě z tohoto důvodu >:D Naštěstí je prý ale hodně těch, co to mají jen na kochací vyjížďky nebo machrování a pořádně s tím jezdit neumí. -
iudex 06.05.22 08:24
« Re: Re: Re: i30N Drive-N
Tom: ad GR86: celkom by ma zaujímal Tvoj pohľad, ak by si sa zviezol s GR86kou. Všade sa píše, že ten pocit nedostatku výkonu už je preč, že nová generácia je už dynamikou porovnateľná s hothečmi atď. Ale nie som si istý, či by Tebe ako človeku, ktorý má v súčasnosti 300 a 410k autá a ktorého posledných 8 (alebo koľko) áut boli silné turbá, ten atmosférický motor s 234k prišiel dostatočný a či by si nakoniec aj tak nepovedal, že to chce Caymana. ;-) -
-
Thomasino 05.05.22 19:40
« Re: Re: Re: i30N Drive-N
HA !! Ještě v pátek, když jsem se po měsíci ptal jak to vypadá s Tigi-R, jsem dostal odpověď že zmizel z výroby a nevidí žádný termín, že neví jestli ho vyrobí v červnu nebo září. Dneska jsem jel kolem dealera, napadlo mě zastavit se osobně, pozdravit se s panem vedoucím a pár minut splknout. On kouknul do systému, jestli se nááááhodou něco nezměnilo za těch pár dní a ejhle. Auto je vyrobeno a má status že čeká na odvoz do ČR na centrální sklad. Takže za 10-14 dní snad tady >:-[] >:-[]
Taky jsem se objednal s GTI na výměnu oleje a geometrii. První olej jsem dělal po 4000 km, nyní po 16000 km jsem naznal, že je potřeba aby dostával dobrou péči a ve finále, ikdyž to bude pár tisícovek stát, tak aspoň potenciální kupec ocení ;-)
Taky jsem mírně snížil cenu GTI CS300 na 1.044 míče, ikdyž mám do srpna čas (první 3 měsíce to bude psané na dealera). [odkaz]
-
white label 05.05.22 13:41
« Re: Re: i30N Drive-N
sf
Taky mám radši hb (ideálně 3dv.) , než lb (kterému říkají fb), ale ten zadek u i30 hb se mi vyloženě nelíbil, takže proto raději ten lb/fb.
Za mě alcantara v (nezávodním) autě patří na sedačky, na čalounění stropu..., ale ne na to, na co se často sahá. -
Thomasino 04.05.22 22:08
« Re: Re: i30N Drive-N
Limitka i30N - moc limitka to není, jen drobné designové věci, žádná hezká výrazná barva :-(
Golf 8R za bambilion je mazec! Ale taky nějaký blázen dal kůži, nevím proč. To už fakt raději RS3 se základníma sedačkama (jsou super s tou alcantarou uvnitř) a rozumným konfigem. Dala se koupit za 1,630 vč.dph.
Jinak tady fotogalerie z Eccáku od nějakého maníka: [odkaz] -
speedfred 04.05.22 22:02
« Re: i30N Drive-N
i30N sa mi celkom pozdáva, tiež nevidím v limitke za rozumnú cenu problém.
Škoda že tam není 3dv však áno (WL) ? Za mňa fastback nie, nepáči sa mi.
Volant v alcantare ošahávať jedine v rukaviciach.
Vidím cenu toho G8R (určite fajn auto) tak mi je trochu mdlo. Za trochu vyššiu cenu bola QV >:D -
white label 04.05.22 18:45
« i30N Drive-N
iu
Cena bude určitě vyšší, protože (kromě ceny za limitku) tam má být (povinně) všechno co tam dát lze, včetně panoramy, vyhř. volantu (v alcantaře) atd. Barvy jen dvě perleťové neutrální (bílá, černá), v bílé to nevypadá vůbec dobře, černá tomu naopak sluší, ale bude to hodně nepraktické.
Dobře vypadá fastback v černé, akorát je delší, než hb (plus 20 tis. Kč navrch).
G8R za mě ne, to už bych si raději připlatil za RS3 s R5.
Životnost alcantary na volantu je samozřejmě výrazně kratší, než u kůže. -
iudex 04.05.22 17:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska takový "menší" sraz 90-100 aut na Ecce Homo Štenberk
Pradeda: inak z tými podvozkami je to aj u BMW silne individuálne. Webpaja si pochvaľoval M340i (a rovnako aj 330i). Naopak dnes jazdil sesterskú M440i a skritizoval ju, že auto dobre nefunguje, že má príliš tvrdé pružiny, tipoval to kvôli tomu, ako je auto ťažké a bol z neho celkovo hodne sklamaný.
wl: jo, za mňa dobrý, ako zvonku, tak i zvnútra (hlavne zvnútra to dosť pomohlo a vizuálne to pôsobí hodnotnejšie). Druhá vec je praktickosť tej alcantary na volante, radičke a brzdovej páke, či sa to rýchlo neošúcha/neupatlá. A tiež cena, či si za tú limitku nezapýtajú prehnanú sumu. Ale nakoľko je i30N zďaleka najlacnejší HH, stále by to malo byť znesiteľné. Hlavne keď som videl túto cenu Golfu R: [odkaz] 8-s -
iudex 04.05.22 14:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska takový "menší" sraz 90-100 aut na Ecce Homo Štenberk
pradeda: tu je ten podvozok trošku viac rozvedený: [odkaz]
Ale podstata zmien M135i je taká, že len na ňu aplikovali naladenie, ktoré má 128ti a ktorú chválili ako lepšie jazdiace auto, ako M135i. Každopádne ani tieto drobné zmeny nespravia z môjho pohľadu 1er atraktívnejšou, lebo sa nemení kameň úrazu: vonkajší dizajn. Ale facelift už je na ceste a zdá sa byť pomerne výrazný, tak je tam šanca na zlepšenie. -
pradeda777 03.05.22 18:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska takový "menší" sraz 90-100 aut na Ecce Homo Štenberk
Já jsem se před chvílí vrátil z Brna z oběda na Rohlence. Bylo krásně, tak jsem osedlal 1er a hijé..... ;-) Moje oblíbená trasa přes Ždáňský les do Bučovic. Je tam relativně klídek. No a pak můj oblíbený výjezd ze Slavkova k Holubicím....paráda. Tlačil jsem před sebou X4....moc se mu to nelíbilo, ale neuhnul.... ;-) Moja ani nedutala... >:D Myslím, že jsme viděli na vrcholu něco přes 2 kila.... ;-) Ale pak jsou tam o kousek dál nové radary, které dohlíží na dodržování 70.... >:D No, co dodat. Co se týče výkonu, tak 1er ho má na rozdávání. A ten zvuk vytočeného motoru ve sport mode....hotový orgasmus....Ale co se týče ovládání a pocitu za volantem, tak bohužel na RS3 nemá...protože jí to "fyzika" zkrátka nedovoluje.... >:-[] -
pradeda777 03.05.22 10:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska takový "menší" sraz 90-100 aut na Ecce Homo Štenberk
iu....máš pravdu....kopec čumilov s prázdnýma kapsama..... ;-) >:D >:-[] Mě se ozvalo celkem 6 lidí, z toho 3 dealeři. 3 soukromníci už "vychladli" a dealery si nechávám až jako úplně poslední možnost. Sleduji také mobile.de, ale zatím tam neinzeruji. Podle toho jsem už také na SV "přiměřeně" zredukoval požadovanou cenu. ;-) Tom má určitě větší šanci na rychlejší prodej, protože mu víc nahrává aktuální situace na trhu. Ale nevím jestli nebude muset taky kapku upravit své "očekávání".... ;-) -
Thomasino 03.05.22 10:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska takový "menší" sraz 90-100 aut na Ecce Homo Štenberk
Taky myslím, že na takovém srazu je spousta lidí, co sice nějaké sportovní auto mají, ale přemýšlí o jiném. Nakonec hned jak jsem dal cedulku za okno, tak nějaký mladý boreček s MX5 říkal "Ty jooo, to je dobrej nápad, to jsem mohl dát na tu moji taky, když je tady tolik lidí. To mě nenapadlo." >:-[]
Nicméně to u Tigouše prý nevypadá na dodání v květnu a asi ani v červnu, vůbec nemá přidělený VIN a neví podrobnosti, takže na prodej GTI se nespěchá a spíše se z prodeje stahuje (za 2 týdny jak doběhne zaplacený inzerát na SAUTO). Možná ho nechám na Sportovnivozy.cz :-) -
iudex 03.05.22 08:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Dneska takový "menší" sraz 90-100 aut na Ecce Homo Štenberk
No ale popri majiteľoch je tu aj kopec čumilov, kamarátov, ktorí autá nemajú, prípadne aj tí, čo majú vlastné staršie, pozerajú po lepších, takže si viem predstaviť, že Tomove pár mesiacov staré GTI očumovalo kopec potenciálnych záujemcov. Ale uvidíme, kto rýchlejšie predá, či Tom, alebo Ty. ;-) -
iudex 02.05.22 11:00
« Re: Re: Re: Dneska takový "menší" sraz 90-100 aut na Ecce Homo Štenberk
Tom: hm, pekná sešlost, zdá sa, že Porsche a bavoráky to tam ovládli, ale hviezdy jasne boli GT2 a GT3. :yes:
Btw. keď už GTI nepredáš po takomto zraze plnom petrolheadov, tak nikdy. Pradeda, tam si mal ísť ukázať 1er. ;-)
OT: polovička sa cez víkend vrátila nadávajúc na Mazdu. Klasická situácia, na rovnej ceste zápcha, keď sa z mimomestskej rýchlosti zabrzdí na nulu, aby sa vzápätí človek rozbehol na cestovnú rýchlosť (bez zjavného dôvodu ako je nehoda a pod.). S prehľadom dobrzďovala, keď sa jej zrazu pár metrov pred vpredu idúcim autom aktivoval predkolízny systém, teda hoci mala dostatočnú rezervu od auta pred sebou, auto jej samé zadupalo tak brzdy, že si takmer obúchala hlavu o volant (aby auto zabrzdilo 2 metre za autom). Ona to prekvapenie síce ustála, ale auto za ňou len len že neskončilo v jej kufri, skončilo pár cm od jej nárazníka. Toľko k spoľahlivosti elektronických asistentov. -
pradeda777 01.05.22 20:17
« Re: Dneska takový "menší" sraz 90-100 aut na Ecce Homo Štenberk
tms....když se vás tam tolik sjelo, tak jste mohli uspořádat alespoň Concours d´Elegance, aby to mělo nějaký účel. V Austrálii to bylo u takových show off srazů běžné. Daleko lepší byly ale Super Sprinty na okruzích..... :yes:
Zároveň ale dostáva 2er ten drbnutý celodisplejový interiér. :-(