Peugeot 206 SW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 09.07.04 13:42
« Re: Re: Akumulátor
To je pravda: klima = silnější alternátor i akumulátor. Je to zj. proto, že při zapnuté klimě a motoru běžícím na volnoběh "jedou větráky z akumulátoru" (alternátor ještě nic moc nedává), který je pak třeba při normální jizdě rychle dobít alternátorem (právě tím silnějším). -
« Peugeot 405GRI LPG
Zdravim vsechny Peugeotaky. Nevite o nekom, kdo by mel zajem o bouranyho, ale pojizdnyho Peugeota?Jelikoz jsem trochu nezvladl jizdu na mokre vozovce a skoncil jsem mimo silnic, zhorsily se jizdni vlastnosti meho auticka. Momentalne nejsem schopen doprat mu vse co by potrebovalo, a proto ho musim prodat. Jedna se o 405GRI, r.v.90, strikacka-!na LPG!, mam vyzkouseny, ze spotreba je 1,30,- na 1km. Okna v elektrice, stresni okno, zlata metaliza, sportovni ladeny vyfuk stary 1mesic, mirne promackly zadni blatnik a nesedi zadni dvere. Spojka by si taky zaslouzila nejake opravy. Ale jinak s nim normalne jezdim, ale ne rychleji jak 100km/h, protoze pak se mi zda jeho chovani nestandartni. Blizsi info je mozne na kar.novak2004@volny.cz. Cena 33000,- je mozno domluvit se na sleve, v pripade rychleho jednani.
Diky za kazdou pomoc. -
« Bez nadpisu
Mam 206SW 1.4HDI, najeto 15.000km, koupeno 10/2003, slape jako hodinky.
Stalo se mi ale v zime pri mrazech (-15C) ze po cca 10km jizdy motor prestal jet. Po opetovnem nastartovani OK. Stalo se to vice lidem ve stejne serii aut. Udajne jemnejsi palivovy filtr.
Nemate nekdo podobne zkusenosti?
Kolik ujedete na plnou nadrz? Ja cca 900km bez rezervy
Kolik je rezerva? me to vychazi na 10l(200km), coz je nejak moc.
Kamos pry nejezdi pro naftu pod 1100km.
Celkovou spotrebu od koupeni auta mam 4.8l/100km
Tom4F -
« Razeni 206 sw
Precetl jsem si test 206 sw s motorem 1.6 HDI, v kterem popisuji, ze prenos mezi radici pakou a prevodovkou obstaravaji u teto verze lanovody. Je to stejne pro vsechny verze 206 sw? Subjektivne se mi zda, ze razeni206 sw je presnejsi nez u kratke verze.
Jsem normalni uzivatel, dolevam kapalinu do ostrikovacu, kontroluji hladinu oleje a vsech provoznich kapalin, ale k tomuhle jsem se jeste nedoslal.
Jak je to s odhlucnenim motoru, pro jednoutlive motory? Ja mam 1.1/44kW na dalnici pri 130 km/h tocim kolem 4000 rpm a motor uz je trosku slyset. :-! Take by mne zajimalo, jestli se da dodatecne pridat nejake odhlucneni a jaky je jeho ucinek?
Takovy maly tuning, ktery neni videt ani slyset. ;-)
Zajimalo by mne, jestli se do 206sw vejde normalni kocarek (ne golfove hole) ve slozenem nebo neslozenem stavu? Uvitam pripadne i typove oznaceni.
Diky...
P.S. Co vsechno uz jste v ni prevazely?