Citroen C5
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: bezpečnost,stabilita, naklánění
to.Lukin - a co si myslis o stabilite v zatackach a stabilite Citroenu vubec? Taky jsem se do C5 zamiloval, byl by to muj prvni Citroen. Furt ale vaham. protoze obcas taky "rezu zatacky" zda je naklaneni v zatackach jen pocit nebo zda to znamena ze je to min bezpecny auto ktery tak dobre na silnici nesedi - coz muze byt hlavne v zime pruser. Asi mas pravdu ze jsem zblblej ze vsech tech casopisu a moc o tom premyslim.
Ale mam rodinu a krome komfortu ve kterem se s Citroenem neda nic srovnavat bych chtel i velmi bezpecne a stabilni auto s predvidatelnou reakci. -
« Re: bezpečnost,stabilita, naklánění
Lidi prestante uz konecne cist ten debilni AUTO TIP.Napr. Ja mam uz pet let Citroen Xantia 3.0V6 kombi activa, v maximalni vybve vcetne kozenejch sedacek,a dreva na bokach.Tohle kombi je nejen nejhesci kombi, ale taky pekne ostre,prostorne a hlavne komfortni.V Auto Tipu jsem cetl nasledujici
:nepresne razeni,vybrace vika v kufru...Ale hned pri me pvni jizde jsom zjistil ze se radi naprsto presne a lehce,víko zavazadloveho prosotru neni slyset ani pri 120 na dlazbe, takze nevim co tim
kdo chtel rici.S mojim autem nemam absolutni problem, zadne zavady na hydraulice, proste nic,myslim ze se zavady tykaji hlavne aut bouranych, ktere jsou sestrojovany z dilu u nas.Jak rikam neni ceho se bat.Citroen je pro me absolutne nejlepsi, nejkomfortnejsi, nejnadcasovejsi auta ktera na silnici jezdi. -
« Re: C5 nebo Laguna2
Ja sam ted ziji v nemecku,a jak to tak vidim,tak Citroen v Ceske rep. se vubec nesnazi prilakat zakazniky nejakou zajimavou nabidkou.Ja sem se byl podivat u mistniho importera Citroen dokonce sem okamzite obrzel vsechny materialy,a doma sem zjistil ze nabidka je obsolutne jina.Verze X,Sx a Exclusive jsou absolutne vybavene jiz od zakladu doplaci se jen za detaily(sterac zadniho okna,kozenne sedacky,loketni operky jsou ve standartu uz od X.Esp od sx.Ceny jsou ale vyssi. -
« Re: C5 nebo Laguna2 - ESP+ASR
Matus, to auto pri zasahu ESP dokaze tu zatacku projet daleko rychleji, s autem bez ESP by te to vyneslo a s autem s ESP ne, protoze jde vlastne o kontrolovany smyk, kde se to auto natoci podle smeru volantu! Je to doslova fyzicky citit! -
« Re: 2 Matus
Jo, ale clovek si na to musi zvyknout, protoze ho to pekne rozhodi(myslim ridice ne auto)! Mne kdyz obsas zasahne ESP tak to je jako kdyby nekdo vypnul motor, s autem to cukne a ja hned koukam na palubku co se deje, proc to nejede a ona na mne varovne blika kontrolka ESP! :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!