Peugeot-na co se chcete zeptat, zeptejte se!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Viktor Mika 15.11.23 16:32
« P 107 zablokování přívodu vzduchu do kabiny
Nemáte někdo zkušenost se zavřením přívodu vzduchu do kabiny u P 107? Dříve jsem měl 307,stačilo zmáčknout tlačítko.P 107 zavírání nemá.Až teď jsem zjistil kolik starých nafťáků jezdí po silnicích a to se prostě nedá čuchat.Rozhodl jsem se že si udělám zastavení přívodu vzduchu do kabiny.Nedělal jste to někdo prosím? -
Adam Ďurana 31.08.23 23:20
« Problém s otačkami
Zdravím chcel by som sa opýtať či sa niekto stým nestretol náhodou u tohto motora kúpil som novy peugeot 308 sw 1.2 puretech 96 kW auto ma najeto 1200 km r.v 2023 pri studenom štarte nie vždy ale občas sú otáčky 1200 a pomaly padajú dole coz je normálne ale potom otáčky začnú skákať z 900 na 800 a potom z 800 na 900 a tak to skáču až kým sa nezahreje motor ale tak skáču otáčky že to hýbe celým motorom auto je fakt nové tankujem natural 95 na shell takže neviem čím to môže byť ďakujem za každú radu -
"-- skrytý --" 16.12.10 19:10
« PROBÉM S DEMONTÁŽÍ TOPENÍ U PEUBEOTU 306/97rok. jedná se o 1.4i
ČUS LIDI, NEZNÁ NĚKDO NEJAKEJ FÍGL NA DEMONTÁŽ POŠKOZENÉHO TOPENÍ NA 306 rok 97..KOUKAL JSEM DO KNÍŽKY A KVULI TOMU TOPENÍ SE MUSÍ ROZEBRAT 1/2 VNITŘKU AUTA ...NEJDE TO NEJAK JEDNODUŠEJC ..MOŽNÁ TO PUJDE ZDEMONTOVAT NEJAKÝM ZPUSOBEM A I KOUKAL JSEM ŽE BY MOHLO BEJT MÍSTO NA VYSUNUTÍ POD KASTLÍK ALE NEVÍM TO NA 100 proc., TAK JSI RADŠI NECHÁM PORADIT -
"-- skrytý --" 15.11.10 17:08
« nemožno nastartovat
Zdravim, mam menší problém a žádám o radu, mam model 406 kombi 2001 rok výroby, motor 3 litr V6 24 ventil, na pátém válci jsme měnili cívku, po výměně, ale kontrolka furt svítila, tak jsme odpojili baterku pro restart, a od té doby nemůžu nastartovat, svítí mi tam kontrolka v podobě klíče, zkoušel jsem všechno podle knížky, jako polohy a držet knoflík atd a nic, točí ale nic, nevíte někdo prosím co stím? děkuji za odpověď. -
"-- skrytý --" 04.03.10 13:47
« Peugeot 406
Koupil jsem si Peugeota 406 2.0 HDi, rok výroby 2000 a přes noc se cosi stalo. Ráno byla baterka úplně vyšťavená (auto jsem v noci zhasnul a všechno vypnul jak se patří). Přes kabely to nechytalo, tak jsem koupil novou baterku (72Ah). Vše ok a druhý den ráno to samé. Centrál nefunkční, otočím klíčkem, vůbec nic se nerozsvítí....mrtvo.
Měli byste prosím radu, co s tím může být??
Předem moc děkuju R.