Peugeot-na co se chcete zeptat, zeptejte se!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Ještě něco pro odborníka
Co všechno za data uchovává P106 a P306 v paměti počítače o jízdě ? Data a interface - černá skříňka nebo je rozhranní do PC popsané ? Moci si podojit počítač do PC - to by bylo super - to by pak i hackeři zvládali udělat z notebooka palubní počítač. :-)))
Jako programátor jsem zvědavej, co z toho leze. -
« Pro odborníka
Zkusím na originálního odborníka můj a Hafíkovo obvyklý problém. Lehce vystydlá 106-ka z r.v. 1992 na jedničku po prvním rozjezdu škube, případně až úplně chcípne, pomůže jen hodně vytočený motor s extrémně pomalu pouštěnou spojkou. Druhý rozjezd úplně O.K. Jednička se v tu chvíli chová tak, že lehce zmáčknutý pedál plynu nedává nic a pak v určité poloze se tam jako dostane moc benzínu a zase nic, čímž to vyrazí a i chcípne. V další jízdě už i jednička naprosto normální plynulé chování. Servisy nenašly nic, údajně by to mohly být i čidla od oleje, zasekávání benz. pumpy, kterou měli taky venku, .... -
« Concept Cars
Docala zajímavé i legrační pokoukání je na www.peugeot.com - Concept Cars: prodloužená 306-ka, nebo dokonce 806-obojživelník či co. Jen nevím, zda je to taková designérská sranda či to chtějí v limitovaných sériích opravdu dělat jako 607-Feline - Mikimaus na kolečkách :-))))
Pěkný článek o elektromobilech, ....
Jen o 107 a 307 ani ťuk, variací na 206-ku je tam fúra, ale o 7-kové řadě nic. -
« Peugeot 306 - čidlo teploměru
Nazdárek, mám dotaz, ať to nemusím hledat půl dne.
Občas mi na teploměru vedle hodin místo teploty blikaj tři pomlčky. Jindy to zase ukazuje správně. Mám tedy podezření na studeňák u čidla. Myslím, že bude někde vepředu u nárazníku, ne? Nebo čím by to mohlo být? A kde to čidlo přesně najdu?
Dík
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!