Peugeot-na co se chcete zeptat, zeptejte se!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Vskříšení Peugeotu.
Pokud jsem dobře pochopil, jedná se o klavesnicový imobilizer. Jestli je to tak, že neviš kod, zkus 1111, byva to nepsane pravidlo.Pokud toto nepomuže zbývá pouze jediná možnost a to výměna řídící jednotky. Čidla se měnit nemusí. Nepomuže ani značkový servis, protože se z diagnostikou nikam "nedostane" pokud se neodemkne řid. jednotka kodem. Nebudeš první a ceny začínají od cca 18000,- kč, dle typu. -
« Vskříšení Peugeotu.
Prosím o radu! Koupil jsem Peugeot 406 lehce bouraný na předek. Původ je z Francie, mohu zdokladovat. Můj problém spočívá v odblokování počítače. Vše funguje, ale bohužel neznám kód na odblokování. Skoušel jsem navštívit renomovaný servis- v Liberci. Bohužel jsem auto nekoupil od nich, tak jediné pro ně možné řešení je vyměnit počitač a veškeré čidla, na to nemam. Udajně lze počitač odblokovat podle čísla motoru. Prosím Vás o radu.
-
« Re: 405
Byl to motor XU9J4 108/148/6400. Toč. moment - 166/5000. Zdvihový objem - 1905 cm3. Zdvih - 88 mm. Vrtání válců - 83 mm. Kompresní poměr - 9,7. Jinak tenhle motor se dával do Mi 16-tek od modelového roku 1990. Jinak před tím měl ten motor objem něco okolo 1870 cm3, ale nevím to přesně. Zajímavé je, že ten starší motor dosahuje vyšší maximálku při nižší spotřebě, nevím co vedlo Frantíky k tomu, aby ho "Upgradovali". -
« Re: Třistašestka třese při jízdě
Tak jsem včera po Tvých radách zase lehnul pod auto, že se podívám jestli něco neobjevím. Zjistil jsem, že je trochu ( opravdu ne moc ) vymačkaný a od ramene odlepený silentblok, který drží pravé rameno směrem k podlaze. Tak jsem ho dneska objednal, večer mi ho přivezou a jsem moc zvedavý jestli to pomůže. Pak vyzkouším ten zbytek, jenom jsem přemýšlel nad těmi gumami, dával jsem shodou okolností nové protektory na zimu, ale mate mne, že to třese jenom v záběru. Gumy by snad třásly pořád, nebo ne ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!