Peugeot-na co se chcete zeptat, zeptejte se!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 07.01.09 22:29
« Peugeot 309 1.4 benzin 1992
Krásný večer,rád bych se zeptal,mám takový problém a nevím přesně co by to mohlo být.Předek auta mi cca po 10-15 min. začne klepat,nejvíce to dělá při neutrálu a taky když sešlápnu spojku.Když je auto v tahu tak to přestane.Se závadou jsem byl v servisu,kompletně se zkontrolovali a promazali obě poloosy a měnilo se ložisko na poloose.S tím že by to mělo být už dobrý,auto zpočátku neklepalo a pak zase začalo..Opět jsem byl v servisu,nejsou si jistý co by jiného to mohlo být.Na ložisko na kole to nevypadá..Nemáte s tím někdo zkušenosti co by to mohlo být?Předem děkuji. -
"-- skrytý --" 27.11.08 19:03
« 306 originál rádio
zdravim,máte někdo zkušenosti s originál rádiem v 306?Rád bych ho vyndal,ale nějak to nejde,žádná díra na vidličky tam neni,byla tam jen 1 záslepka,která sem teda vypích a je tam teda 1 díra,ale stejnak nejde ven,pokud někdo víte,tak dejte vědět.Díky Mliko -
Jan Hančil 11.07.08 14:20
« Klimatizace Peugeot 407SW
Máte někdo zkušenosti s výkonem klimatizace v Peugeotu 407. Podle mě u mého vozu má klimatizace malý výkon na vnitřní prostor. Než se to trochu vychladí při teplotách cca 30st. tak to trvá. Mám zkušenosti z Mondea, Focusu, Hondy Jazz a ty chladí za chvíli. V servisu mi řekli, že to má při minimálním chodu větráku chladit na 6st.na teploměru u výdechu klimatizace a to je v pořádku. Děkuji H. -
« Re: Peugeot 605 SV3.0
Mam original francouzskou knizku na vsechny
Peugeoty 605. Od nejslabsich benzinu,diesely az
po 3,0 V6. Byla ale dost draha, stala me 1200 Kc.
Prodal bych ji tak za polovic. Mel jsem 605 srdt. Super auto. Ted mam posledni model 406 HDI. Je
to sracka. Mam ji pul roku a uvazuji o prodeji.
Uz ji nechci ani videt. -
« Re: Chiptuning Peugeotu
...je jich tisic. napr.: www.chiptuning.cz, www.pcnative.cz/gxtuning, www.renocar.cz, www.domansky.com, www.federalcars.cz. dale je dost firem v nemecku a rakousku (viz. vyhledavace). u nas se ceny pohybuji od 20 do 30 tisic kc. v nemecku kolem 1100 dm. je dulezite, aby pri "tunovani" brali ohled na vsechny parametry motoru a ne pouze na urcite "vykonove spektrum". myslim, ze vyse jemenovani pusobi duveryhodnym dojmem. az budes mit precipovano, dej vedet. o jake auto a jaky motor se jedna? -
« Re: Vskříšení Peugeotu.
Pokud jsem dobře pochopil, jedná se o klavesnicový imobilizer. Jestli je to tak, že neviš kod, zkus 1111, byva to nepsane pravidlo.Pokud toto nepomuže zbývá pouze jediná možnost a to výměna řídící jednotky. Čidla se měnit nemusí. Nepomuže ani značkový servis, protože se z diagnostikou nikam "nedostane" pokud se neodemkne řid. jednotka kodem. Nebudeš první a ceny začínají od cca 18000,- kč, dle typu. -
« Vskříšení Peugeotu.
Prosím o radu! Koupil jsem Peugeot 406 lehce bouraný na předek. Původ je z Francie, mohu zdokladovat. Můj problém spočívá v odblokování počítače. Vše funguje, ale bohužel neznám kód na odblokování. Skoušel jsem navštívit renomovaný servis- v Liberci. Bohužel jsem auto nekoupil od nich, tak jediné pro ně možné řešení je vyměnit počitač a veškeré čidla, na to nemam. Udajně lze počitač odblokovat podle čísla motoru. Prosím Vás o radu.