Peugeot-na co se chcete zeptat, zeptejte se!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 02.02.10 09:03
« Bourana 306
Cau. V nedeli sem poslal svou 306 pres strechu, takze ma par pomackanych plechu(vcetne promackleho sloupku u spolujezdce) a je zrejme mimo i leva predni poloosa. Ale v posledni dobe jsem ji daval do kupy, ma novou zadni napravu, motor slape jako hodinky. Bohuzel se mi uz fakt nevyplati ji opravovat a potreboval bych ji strelit na soucastky, nevite jak nejlip na to? Nemam s timhle zkusenosti. Pripadne jestli nevite o nekom, kdo se na Peugeoty specializuje a nehodila by se mu kara navic na soucastky. -
"-- skrytý --" 31.01.10 03:22
« Peugeot 406
Dobrý den prajem, mam peugeot 406 2.0 HDi 80kw r.v. 2004. Mam xenony a pred par dnami mi za to pani policajti zobrali technicky preukaz. Chcel by som si to dat zlegalizovať a viem ze v SVK legislative, na to musim mat spravené ostrekovanie xenonov a naklapaci mechanizmus ale neviem či to niekto dokáze spravit. Ak áno, vedeli by ste mi poradit kde kto to robi a kolko by to mohlo cca stať?
Dakujem -
Ma007 10.03.09 19:11
« Re: 207
to nebolo mojou vinou... Dvere vymenili za nové a na aute sa neprejavili ani neobjavili žiadne negatíva, nebol posunutý stĺpik ani podbeh, nevystrelili ani airbagy (ťukes bol v malej rýchlosti cca 15-20 km/hod). Tak ako som bol spokojný so spoľahlivosťou 206-tky (počas 4 rokov a 80000km nebol okrem výmeny brzdových platničiek a pravidelných prehliadok žiadny iný zásah do auta) je to aj v prípade 207-čky.
Ďalšie otázky píš do diskusie pod mojou recenziou