Peugeot-na co se chcete zeptat, zeptejte se!

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.10  09:23

« Re: Peugeot 406

mám stejný problém a taky zjišťuji co a jak. :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.10  09:22

« jakou baterku?

Můžete mi někdo poradit jakou si do Peugeota 407 2,0 HDI můžu pořídit baterku. (jak silnou nejvíc)?

díky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.10  20:47

« Peugeot 406 kupé

Ahoj, mám problém s mým kupátkem, nejdou blinkry.
    Pojistky zkontrolované,relátka taky a nic. Kdybys věděl o někom
    ne moc drahém z Mladoboleslavska,kdo byto zvládl opravit, poraď.
    Děkuju. Petr
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 07.07.10  18:01

« Re: 306

Komprese?????
    Stav startéru?????
    Stav vstřikovačů?????
  • 00 Reagovat !

foto

JANAK DAVID 07.07.10  17:29

« 306

Mám 306 1,9 td když teplota venku klesne na pět stupnů nad nulu při startováni zabublá žhaviče mám nové
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.07.10  15:47

« Peogeot 308

Dobrý den ! Nemá někdo zkušenost s výměnou žárovky (přední světlo) potkávacích světel ? Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.10  21:48

Mám tam originál od Peugeota. Označení je myslím RB2 (prostě to na kazety:))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.10  20:55

Co tam máš za rádio?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.10  13:47

« Peugeot 406

Koupil jsem si Peugeota 406 2.0 HDi, rok výroby 2000 a přes noc se cosi stalo. Ráno byla baterka úplně vyšťavená (auto jsem v noci zhasnul a všechno vypnul jak se patří). Přes kabely to nechytalo, tak jsem koupil novou baterku (72Ah). Vše ok a druhý den ráno to samé. Centrál nefunkční, otočím klíčkem, vůbec nic se nerozsvítí....mrtvo.
    Měli byste prosím radu, co s tím může být??
    Předem moc děkuju R.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.10  14:19

« peugeot 207

cavte chcel by som sa spitat auto ma najazdene 17000 km a ked je motor chladny tak mi skacu otacky a jak keby vynechaval nejaky valec.. sviecky su vymenene a lambda sombda tiez.. co to moze robit?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.10  18:08

« Re: peugot 206

U některých aut to může být nějakým přerušeným kontaktem, většinou na nějakém konektoru a potom je třeba odstranit chybu z ŘJ, jinak blikat nepřestane...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.10  14:13

« peugot 206

Ahoj, v servisu utahovali volant a teď mě bliká kontrolka airbagu, neví někdo, čím to je ??????
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.10  09:03

« Bourana 306

Cau. V nedeli sem poslal svou 306 pres strechu, takze ma par pomackanych plechu(vcetne promackleho sloupku u spolujezdce) a je zrejme mimo i leva predni poloosa. Ale v posledni dobe jsem ji daval do kupy, ma novou zadni napravu, motor slape jako hodinky. Bohuzel se mi uz fakt nevyplati ji opravovat a potreboval bych ji strelit na soucastky, nevite jak nejlip na to? Nemam s timhle zkusenosti. Pripadne jestli nevite o nekom, kdo se na Peugeoty specializuje a nehodila by se mu kara navic na soucastky.
  • « 00 Reagovat !

foto Jumbik

Jumbik 01.02.10  11:57

« Re: Re: Vskříšení Peugeotu.

Nikdy nevěř lidem na foorech .. pokud by si byl schopný to přivést nebo poslat poštou kod ti zjistím nebo ti tam naedituju kod jaký budeš chtít ... Musíš poslat ŘJ motoru, BSI, a ten číslovník :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.10  03:22

« Peugeot 406

Dobrý den prajem, mam peugeot 406 2.0 HDi 80kw r.v. 2004. Mam xenony a pred par dnami mi za to pani policajti zobrali technicky preukaz. Chcel by som si to dat zlegalizovať a viem ze v SVK legislative, na to musim mat spravené ostrekovanie xenonov a naklapaci mechanizmus ale neviem či to niekto dokáze spravit. Ak áno, vedeli by ste mi poradit kde kto to robi a kolko by to mohlo cca stať?
    Dakujem
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.01.10  12:54

« Peugeot 406 Hdi

;-\
  • 00 Reagovat !

foto Cico

Čičo 04.01.10  23:05

« 5L

Tých 4,75 píšu pri výmene oleja, takže pravdepodobne po vrchnú rysku. Tak aby tých 5 nebolo veľa...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.10  23:03

« Re: Peugeot 605

zdravim, no mě právě chybí měrka:-))Takže když dám 5 L tak to bude ok?
  • « 00 Reagovat !

foto Cico

Čičo 04.01.10  21:13

« Re: Peugeot 605

Toľko čo v každom - aspoň po risku minima...

(4,75 l)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.10  17:20

« Peugeot 605

Zdravím, prosím Vás nevíte někdo kolik má být motorového oleje v motoru??Jedná se o Peugeot 605,R.v. 92,89Kw, 2.0i
    Děkuji
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…