Mazda MX-3 (1996)
17.1.2013Moje druhá (respektive třetí – ještě jednu mám na díly) MX-3 s motorem V6. Svou první MXku jsem nešťastně opřel do návěsu náklaďáku, jehož řidič jaksi…
Mazda MX-3 (biscuit)
TS141 17.01.2013 13:51
re
nazdar toyotaku,na mazdy moc nejsem i když jsem taky jednu měl(budis ji země lehká) ale rad jsem si to přečetl avěřím že to může být docela zábavné svezení :yes:-
biscuit 18.01.2013 09:00
« Re: re
ahoj. no oproti toyote to ma vetsi silu a je to pohodlnejsi. u mazdy je nejvic zvuk a tah sestivalce, u toyoty zase ten podvozek i konstrukce, ktera z ni dela i pres slabsi vykon, podle myho gusta, asi prece jen vic sportovni auto.
jinak ts141 je delo. taky jsem ji mel v merku, ale strach z ovality valcu, ji v semifinale vyradil z vyberu :-)
a mazda versus toyota - nejen u mejch aut - je u me nerozhodne 1:1 ;)
"-- skrytý --" 19.01.2013 19:42
6.stupen
Inu, v polovici 90.rokov bola 6-stupnova prevodovka v automobilovom priemysle vynimkou :-) -
TurboZemák 10.02.2013 17:32
koment
Nejsem ten typ co by kometoval cizí články, ale u tohohle jsem prostě musela. Setkala jsem se s hodně lidmi ve svém okolí, kteří mé auti podceňovali. Inu 1,6 65 kw a rok výroby 1991 může někomu připadat vtipná, ale pouze do svezení :-D. Nedokážu si představit jak dobře musí jet 1,8 kdžýž už i 1,6 má někdy divokou náladu. Měla jsem to taky jen auto na naučení..už ho mám 2 roky a NEVYMĚNILA BYCH HO!!! (leda za to stejný :-D) -
TurboZemák 10.02.2013 17:33
motor
V klidu najede i přes 220 000 :-) ta moje má lehce přes 220 000 a jede pořád dobře :-)-
biscuit 15.03.2013 16:06
« Re: motor
moje prvni mela na tachu 240 a jezdila fajn, i kdyz uz papala olej a zadni valce mely horsi tlaky.. ta co mam na dily je neco podobnyho. se stribrnou asi 200 jentak neudelam, takze jsem v klidu. nejezdim a nebudu s ni jezdit denne ;)
jinak jede to hezky, i ta 1.6, ale ver mi, ze je hloupost zustavat moc dlouho sedet v jednom aute. klidne si ho nech jako suvenyr do smrti,ale jdi dal ;) je spousta krasnejch a zajimavejch aut :-)
roox 12.06.2013 23:09
super fotky
mazdě jsem taky propadl (bohužel jen na chvíli)... a ty fotky s grafity jsou fakt super!