Škoda Felicia (1996)
24.11.2010Ahoj všem, Jsem zdendinoMB nebo nově praseMB. Někteří mě znáte, někteří mě neznáte a někteří mě ani nestihnete poznat. Dlouho jsem tu nebyl. Co…
Škoda Felicia Combi (praseMB)
- recenzia 24.11.2010 17:48 erbe
- Hoj! 24.11.2010 19:15 Poustnik
- Kombajn 24.11.2010 21:00 Cornovova
- Fajn citanie 25.11.2010 15:09
- Čumím jak cyp 25.11.2010 19:58 Ronault.
- tak ta servisna knizka 25.11.2010 20:16 Brandon Walsh
- Novnika 27.01.2011 17:24 erbe
- Chvalořečení praseteMB 27.01.2011 19:35 woody-alien
erbe 24.11.2010 17:48
recenzia
Fajn recenzia. Povodne som ani nemal v plane citat, ale jak som zacal skoncil som az na konci. Chvalim :yes:-
Prase 24.11.2010 18:01
« Re: recenzia
díky já jsem po pravdě taky moc recenzí nečetl a to jsem tu strávil tak 2 roky :-) Jediná která mi utkvěla v paměti ste2 a bmw 645 ci u něj jsem i pročetl celou diskuzi vřele doporučuju :-)
Hlavně moje recenze spíš recenzujou život kolem, ale myslím ,že to k tomu patří :-) No to je fuk hlavně, že se líbila :-) Možná ji ještě updatuju, až mě zas napadne co psát :-)
Poustnik 24.11.2010 19:15
Hoj!
Díky za počtení, Zdendíno! Napsal bych ti to na email, ale nějak ho nevidím a kromě toho mi teď stávkuje a nechce se mi otevírat, nevím co mám v kompu za vira. Čtivé, vtipné, jako vždycky. Výborné vesnické pozadí na fotkách! >:D Měj se krásně a když ještě tak deset let vydržíš, tak se určitě potkáme! >:-[] Ať ti šlape a nezlobí! Hoj! -
Cornovova 24.11.2010 21:00
Kombajn
velice pěkně napsáno - od srdíčka >:D O body ti určitě nejde (asi jako většině tu) ale za tu servisní historii máš plný počet. Pán byl pečlivý a tak to má u auta být. :yes: -
"-- skrytý --" 25.11.2010 15:09
Fajn citanie
Tiez chvalim recenziu. Dobre sa to citalo :-)
Tiez som mal Feliciu, ale 1.6. Bolo to moje prve auto, takze na nu spominam v dobrom. -
Ronault. 25.11.2010 19:58
Čumím jak cyp
CHceš mi říct, že jsi našel člověka, který ti prodal Felícii s evidentně jistou historii, s minimální korozí a v kombajnu za 12 000 Kč? :-O To si ani nedělej srandu, protože takhle svého Fanouše neprodám...
A hlavně před asi 3 měsíci kamarád sháněl Felicii na LPG... a po několika bazarech, kde se mu snažili tvrdit, že auto s prorezlou podlahou je dobrý stav a že autoškola není služební auto, koupil 99 r.v. krátkou za 39 999 Kč a to hledal auto snad 2 měsíce.
Zdendíno, ty máš fakt více štěstí než rozumu >:D-
Ronault. 25.11.2010 20:09
« Re: Re: Čumím jak cyp
No já mám pocit, že on chodí po nějakých spolcích důchodců nebo je zaregistrovaný v geriatrickém klubu, že má kontakty na majitele těhle aut, jinak tomu opravdu nerozumím a zakázal bych mu zveřejňovat tu recenzi, protože jinak fakt fanouše za ty peníze, co za něj chci, neprodám 8-s >:D -
Prase 25.11.2010 20:30
« Re: Re: Čumím jak cyp
očividně si nečetl recenzi výsledná cena byla 13 :-) V bazaru bych fakt nekupoval, když jsem viděl jejich ceny >:D já hledal tak 14 dní a našel prostě náhoda a hlavně rychlý jednání a pak vyhraješ... :-)
Jinak Fanouše prodáš tak za 5 a budeš rád a děkovat bohu :-) (nevím jakej je na něj ekopoplatek, ale pokud 10 táců budeš rád i za 3 :-)
Ronault. 25.11.2010 20:33
« Re: Re: Re: Čumím jak cyp
No na inzerátech se teď Fanouše pohybují za 8-10 000, jen ta tvoje Felície je nějaká divná. Beztak jsi tam vtrhl s nožem v ruce a vyhrožoval chudákovi důchodcovi, že když ji neprodá... >:-[]
Jinak ekopoplatek budu řešit trochu jinak, uvidíme, možná se to prodá za solidní cenu, protože konkrétně Felícii za 13 000 (když jinak nedáš) jsem opravdu nikde neviděl a ani její zkorodované zbytky :-O
Ale že tě hanba nelíská, takhle okrást důchodce a neříct mu, že to auto má hodnotu skoro trojnásobnou 8-s :no: >:D-
Prase 25.11.2010 20:43
« Re: Re: Re: Re: Čumím jak cyp
hm dát za favorita i sebelepšího 10, když se na většinu z nich vztahuje ekopoplatek 10 tis. do toho by šel snad jen blázen :-) Nicméně v poslední době je hitem prodat auto na kupní smlouvu a nic nepřepisovat..u inzerátů často vidim nepožaduji přepis :-)
hodnota je těžko posuditelná tu určuje neviditelná ruka trha :-) Ale viděl jsem jich dost pod 20 tis. kdo hledá najde :-) Jinak já jsem odbočil z mainstream inzertních servrů a jak vidíš vyšlo to :-)
Nevim myslím, že mu to bylo vcelku fuk páč se toho chtěl zbavit neb kupoval fabii :-)-
Ronault. 25.11.2010 20:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Čumím jak cyp
praseMB: No dle pojišťovny, která mi teď vyčíslila cenu vozu po nehodě, je cena Fanouše 15 000 Kč >:-[]
No uvidíme, nikam nespěchám, prvně musím dořešit dveře a pak metodou postupného poklesu ceny jej budu s velmi bolavým srdcem prodávat :-( :'-(-
Prase 25.11.2010 20:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čumím jak cyp
tak ta co ti to vyčíslila asi platí královsky :-) Schodou pár náhod dělám u likvidací a favorit po čelním nárazu trochu křáplá maska,světlo a nárazník samozřejmě automaticky likvidace jako totálka mínus použitelný zbytky dostal 8 tis. ,ale on si zas udělá hezký vánoce, protože to opravovat nebude :-)-
Ronault. 25.11.2010 20:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čumím jak cyp
No já dostal 13 000, takže bych si za to mohl koupit tu tvou Felinu, osud chtěl jinak a jdu do něčeho diametrálně jiného.
Auto ale opravím, páč by ho bylo škoda, přecejen je v velmi dobrém stavu.
Takže ty jsi likvidátor, jo? To já na nějakého tvého kolegu zkoušel to, že třeba ta kola jsou z limitované edice Sprint a jsou dva dny po renovaci (byla to pravda) a ono to zabralo :yes:-
Prase 25.11.2010 21:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čumím jak cyp
jj jsem už rok a půl :-) pokud ti dali za tvoji škodu 13 fakt zírám asis natrafil na dobrýho člověka možná měl rád škodovky :-) Ale na druhou stranu i kdybys dostal třeba 7 furt je to krása….
Tjn. neříkám, že ty neopravuješ, ale tak 70% lidí co chce škodu řešit rozpočtem z povinnýho ty kaše samozřejmě neopravuje a jezdí dál :-) Ovšem dle zákona se platí skutečná škoda, takže zaplatit se to musí a jestli to opraví to je jejich boj....
U mě moc lidí neuspěje třeba, když zkoušej proplatit z povinnýho dálniční známku po kamínku do čelního skla >:D Nebo roční prohlídku a výměnu oleje z havarijního :-)
Brandon Walsh 25.11.2010 20:16
tak ta servisna knizka
je brutalna umytie vozu svepomoc >:D tak take zaznamy by ma nikdy nenapadlo viest a este veta Nejlevnějsí průsvitnou od rzi >:D >:D :yes: -
erbe 27.01.2011 17:24
Novnika
Cau. Ten nadpis novinky si pisal asi hodne narychlo ze? >:D Aspon ja som ho pochopil uplne opacne ako je jej obsah :-)-
Brandon Walsh 27.01.2011 17:28
« Re: Novnika
>:D ja som si to nevsimol dobry postreh prasik takto si vynucovat sukromne spravy >:D -
Prase 27.01.2011 17:33
« Re: Novnika
ahoj ,sakra teď jsem si toho všimnul >:D >:D ale tenhle pete mě nas*ral jako nikdo předtim :-) No jdu si osahat uklidnující kozičku a spát ;-) >:D ty jo teď koukám, žes dal mý felicii jen 8 honem rychle to oprav bo ctnosti si reputaci nespravis!!! >:D >:D >:D >:D
woody-alien 27.01.2011 19:35
Chvalořečení praseteMB
Tímto veřejně DĚKUJI tobě, ó největší z prasat, neb dnes mi pojišťovna oznámila, že mám nárok na tzv. dolikvidaci (to je výraz jak z akčního filmu :-) ) a navýšení pojistného plnění o celkem příjemnou částku. Předcházela tomu zhruba týdenní intenzivní komunikace na úrovni perského trhu, při níž jsem využil vše, co jsi mi poradil. :yes: