Renault Mégane (2010)
29.7.2011V létě 2010 se rodinná rada rozhodla, že budeme potřebovat ještě jedno auto a než kupovat něco z bazaru, rozhodl jsem se, že Fabii, „šemíka“ – recenze…
Renault Megane III (MDP)
MDP 31.07.2011 11:24
« Re: .
Verze Generation - takové ty základní modely, mají stejné budíky jako Renault Fluence. Dokonce jsou tam i jine parametry kol. a jiné technické údaje - MIII má s tímto motorem Maximálku 190, zrychlejí 10,9s, Generatin jen 185 a 11,5s. MIII má obutí 205/55 R16 a já mám 205/65 R15 a jsou to opravdu obří kola.-
Ronault. 01.08.2011 11:55
« Re: Re: .
K tomu navíc má generation ještě jinak řešenou rezervu kola pod autem a pokud se podíváš na střechu, tak ty máš takové černé lišty, které kryjí svár, běžný Megane vyrobený ve Francii, kde již svařují laserem, tyhle lišty nemá, neb svár je kvalitnější a nemusí být krýt. Generation za dané peníze rozhodně není špatná volba.
Jinak k motoru. Já mám vlastně tentýž motor v Laguně II, jen má 79 kW a právě otáčky kolem 2000-3000 jsou velmi pružné. Říká se, že ve starých Meganech ten motor ještě na starší euro emisní normě jel o dost lépe, ale vzhledem k dnes již konstrukčnímu stáří je takhle přiškrcený... :-| Jseš z Brna, takže někdy můžeme klidně porovnat :-) ;-)
Ada je zase tady 03.08.2011 09:19
koupe francouzskeho vozu
je vzdy spatna volba. Uprimnou soustrast.-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.08.2011 13:46
« Re: koupe francouzskeho vozu
Aha,takže např.Peugeot RCZ,Citroen DS3,Renault Megane RS,Renault Clio Cup atd. je taky špatná volba?Kde jsi přišel na to,že francouzská auta jsou špatná,popř.mi napiš,která jsou ta dobrá,abych měl přehled
:-O :-O
Pokud píšeš takový bláboly,doporučuji ti ledový obklad na čelo a minimálně 3 dny na lůžku ;-)
nxue 03.08.2011 19:18
bych pokračoval v blahopřání:o)
Pěkné autisko ..
přeji spoustu zábavy i šťastných km..
mám už 10tého francouze - sice je to citroën (v podstatě peugeot - každý přece ví, že motorárny PSA jsou jen jedny:o) ale právě k vůli spolehlivosti, se jich prostě nemohu zbavit, v jiném případě by přeci nebyl problém si koupit cokoliv jiného, ale mnohokrát děkuji, vyzkoušel jsem již mnoho - stačilo mi to, počínaje VW - konče škodou), ne jen při následných astronomických cen oprav - francouzům se těžko v tomto konkrétně, někdo může rovnat - celkem mohu po tolika vozech hodnotit .. A to jsem Francouze kdysi také tak zahazoval, já hlava pomazaná:o) snad mi to citrónek odpustí:o)
Petr :yes: :yes: -
ps:stejnak si rejpnu.Seátkům ZDAR >:D >:-[]