BMW X3 (2006)
4.12.2008_____KOUPĚ_____ Začalo to vstupem do salonu BMW, kde moje maminka dostala za úkol vybrat si typ auta se kterým se jí chce jezdit. řada 1 byla moc…
BMW X3 (Jeronimo_)
- . 05.12.2008 17:04
- Angel Eyes 05.12.2008 17:05 Killiether
- svetla 05.12.2008 22:32 Jeronimo_
- 530si 06.12.2008 13:14 Jeronimo_
- volant 06.12.2008 21:17 Parda71 (BMWfans)
- Vítej mezi X3kaři 09.12.2008 19:15 Podmáslí
- Re: ahoj 23.01.2009 20:25 ZdenekPha
- Jeronimo 28.04.2010 20:52 FRPE
murcix 04.12.2008 12:56
Zdrastvuj...
Tato X3 je pekne auticko do mesta nieje az taka velka... Nase buduce auto by malo byt taktiez z tejto triedy ,ale vyhra to skor GLK. Podla subjektivneho dojmu je krajsi a hlavne u nas na slovensku ma 6 rocny servis zadarmo.Aj ked u nas doma sa to tipujem este tak 17x zmeni.
Inak velmi pekne auto ale s tymi fotkami...Ale to uz vies asi sam.. -
Jeronimo_ 04.12.2008 15:08
Nazdárek
Samozřejmě, že fotky dodám, dnes v půl jedné ráno jsem dopisoval poslední věty recenze a ještě se musím podívat do techničáku na podrobnější údaje. teď jsem zatím v práci ale večer až se dostanu na net tak tu bude velká přehlídka fotek, i ze salonu kde jsme ho kupovali ;-) vydržte -
H.Karlik 05.12.2008 16:12
Design
Ahoj, předem se omlouvám, nechci tady nějak vynášet soudy, ale... Tohle auto se mi nikdy nelíbilo. Design exteriéru přece jen spravily jiné nárazníky :yes: .Ale to co je vevnitř... Bože to si od oktávky moc nepomohla, ta má interiér snad hezčí... Přesně tenhle volant až na pár detailů mělo BMW řady 3 asi tři generace zpátky... No, zkrátka, ten interiér rozhodně neodpovídá "prémiové" značce BMW a ani zdaleka ne ceně.-
Jeronimo_ 05.12.2008 16:25
« Re: Design
Abych řek pravdu tak se mi octavie taky líbila víc >:D byla to navíc výbava Laurin a klement takže to byl luxus na kolech, ale je pravda, že octy se nemůže rovnat podvozkem, hlučností motoru a aero. hluku ve vysokych rychlostech s bmw. je to holá výbava ale snad vše kromě kožených sedaček co měla octavie to tam má již v základu. a hlavně co jsme měli octavii tak nám jí do roka 3 krát vykradly. Taktéž s bezpečností je to u octavek trochu jinde. jednou jsem to zkousel na jedněch dveřích z bourané octavie otevřít sroubovakem a i já jsem ji odemkl. takže další minus, a hlavně s bávem se vyšplháš všude, je jich na silnicích méně než octavii a o bezpečnosti se tu ani nebudu zmiňovat. a i ty, kdybych ti nabídl skodovku nebo bávo tak si taky vybereš bávo ;-) já jsem zapřísahlej škodovkář ale bávo je prostě lepší auto. až na cenu náhr. dílů
Killiether 05.12.2008 17:05
Angel Eyes
BMW bez světel angel eyes..??
To snad ani neni bmw pač je to jeden z hlavnich rysů který bezpečně už na dálku poznáte ;-\ -
Jeronimo_ 05.12.2008 22:32
svetla
:-) Hoši, nebojte světla si taky máma vybírala. xenony už byli brány jako samozřejmost ale když to matka viděla tak to okamžitě zrušila páč s nima prý blbě vidí a chce tam klasický halogeny ;-) samozřejmě vás chápu ale uznejte, že typ světel a vzhled volantu netvoří auto >:D -
Jeronimo_ 06.12.2008 13:14
530si
>:D tak nejdriv jsem sem dal svoji felcku....pak mně lidi žádali abych sem dal i X3 jku :-) a teď sem mám dát i 530 >:D hergot....já nemám tolik času, ale jestli si to bude přát víc lidí tak ji sem dám. Jen mně mrzí, že na mojí felinku mi nikdo nekouká a bavorák je tu teprv druhej den a už má hodnocení lepší jak muj Laurinek :-( -
Parda71 (BMWfans) 06.12.2008 21:17
volant
Vím, že už se to tu řešilo, ale to si snad u BMW dělají p...l?!? Takový volant se dával do posledních etřicítek a do všech E36. A dělají ho i ted v X3, auto za mega v 21. století. BMW je moje srdcovka, ale toto by mě naštvalo, kdybych vyhodil tolika peněz a nemá to ani pořádný volant. No a vůbec celkově to vypadá děsně chudě zevnitř. Vím, že to je základní výbava asi, ale přeci jen je to auto v základní výbavě za mega že, takže se to u něj bere jinak než u Fabie Classic... -
Podmáslí 09.12.2008 19:15
Vítej mezi X3kaři
Ahoj...pěkné auto.To je před faceliftem co?V tom co máme my tam snad už tenhle retro volant nešel :-) ...Máte M paket bych řek takže máte asi i tvrdší podvozek.Je to tvrdý nebo hodně tvrdý?-
Jeronimo_ 10.12.2008 15:09
« Re: Vítej mezi X3kaři
Ahoj, ano je před faceliftem :-) ale jak si přišel na m-paket? S M-paketem se nedá jezdit přece :-) . navíc je drahej a vyklepe z tebe duši. máme jen paket lakovaných nárazníku zaoblených a bílých blinkrů namísto oranžových. líbí se mi tato varianta více než po faceliftová, jen tu chybí zadní diodový lampy. Když jsme měli testovací jízdu onehdá, tak sme jezdili právě v X3 jce v M paketu a já seděl vzadu >:D jsem rád že mi nevypadali zuby jak to se mnou tlouklo, už standart je dost tvrdej a jen blázen si tam dá jestě tvrdší, kor na české silnice :no: návíc M-ko má už 3 ramennej volant a jinou řadící páku a hlavně má lepší kola. tohle je naprosté holátko s hezkým vnějškem.-
Jeronimo_ 27.01.2009 21:58
« Re: Re: Re: Vítej mezi X3kaři
To neni žádnej M paket >:D to je pouze elegantní paket s bílými blinkry a lakovanými částmi exteriéru. jak to mam už vysvětlit. M paket stojí 70 litrů a tenhle paket stál 21 litrů. pružiny jsou standratní měkký. když podržíš čudl DSC tak se ti jakoby vypne jen ABS a vyrobce uvadi ze se vypne i stabilizace ale ja vim ze se nevypne, jen se o hodně sníží, takže si můžeš víc zahrabat a víc se klouzat. ale mam dojem ze kdyz ho zmacknes tak se ti Xdrive pevně nastavý na hodnoty 60:40 ve prospěch zadní napravy.
FRPE 28.04.2010 20:52
Jeronimo
Ahoj chlape!
Nyní jsem zabrousil na dRudiho novinku, jak mu upadl výfuk na Feldě a z jeho diskuze jsem se náhodně dostal na tebe, tvého Laurina & Klementa a X3.
No já nevycházím s úžasu, ty seš fakt na dnešní dobu neuvěřitelnej bourák! :yes: Proč? Protože strašně krásně píšeš o svý mamce ... začetl jsem se do toho, pak shlédl i tvou druhou recenzi.
Prostě moc pěkný, skutečně bez ironie pěkný! :yes: :yes: