9,87 HODNOCENÍ POZASTAVENO (auto není aktivní)
Hodnoceno: 226x.
Upozornění: hodnotit mohou jen uživatelé Moje.auto, kteří mají zveřejněn svůj automobil.

Je to teda nafta 1,9 TDi PD původně 74 kW (100 koní).Auto je v provozu od března 2004. Já jsem jej koupil na podzim 2006 od kamaráda a souseda, který byl prvním majitelem po AutoJarov, kde bylo koupeno. Tím odpadly veškeré starosti s původem vozu, jeho stavem apod. protože jsem jej znal od prvního dne kdy ho přivezl domů. Dá se tedy říci dobrá koupě, v podstatě se nedalo odmítnout :-) .
Vůz samotný netřeba popisovat, každý jej zná, navíc nejsem velkým odborníkem, abych dokázal psát články o vozech - fotky napoví více!
U tohoto modelu je z praktických důvodů celá spodní část jakoby lemována šedým matným plastem a u téměř všech barevných provedení tohoto vozu to velmi vyniká - na barvě kterou mám to téměř splývá s šedou barvou celého vozu, což bych viděl jako výhodu této ne až tak atraktivní barvy celého auta! Interier vozu myslím u audi mají zvládnutý velmi dobře, vždy se mi líbil a je i "útulný" i když dnes už to čoveku přijde jako samozřejmost. Pomocníci jako ESP nebo ABS jsou samozřejmě fajn a párkrát již i velmi pomohly, když se třeba čovek drobet zapomene a v dešti to v cca kilu pošle do zatáčky a dojde mu to až když už se hrne do smyku a najednou to v tom zachroupe, zabliká a čovek je zase zpět rovně na silnici - to jsem pak byl na audinu nejmíň tejden moooc hodnej !!
K pohodě na cestách přispívá dvouzonová auto-klima, radio s CD changrem, loketní opěrky vpředu i vzadu a vcelku slušná sedadla.
Ještě chci závěrem napsat, že v době, kdy jsem auto kupoval bylo to pro mě "auto snů" - kvalitní značka, pěknej design, prestiž, velmi slušnej výkon, a provozní náklady (spotřeba), kterou lze bez problémů zvládnout - čili skutečně splnění snu, i když dnes už jsou mé sny samozřejmě trochu jinde/dál...... !!
spotřeba - 5l nafty je bezkonkurenčních!
výkon motoru s chipem je solidní, nicméně není to žádnej závodní nástroj a má svoje limity.
Pohodlné cestování i na delší trasy - dojezd hodně přes 1000 km na nádrž (70l).
řekl bych, že velmi slušnej podvozek i na těch 17" kolech dost pohodlnej a při ostřejší jízdě se taky dá jet na úrovni!
Image značky - občas se stane, že lidi auto pochválej (hlavně když je pěkně vykoupaný). Jindy zase když za sebou viděj masku a rozsvícený xenony, tak si i uhnou :-) .
I můj předchozí starej Galant měl lepší přístup do kufru - to víko je fakt blbě vyřešený!
obecně mi vadí jak se diesel motory dlouho zahřejvaj - hlavně v zimě - a když je čovek nechce honit za studena, tak se v zimě cestou z práce moc nesveze. Ale zas to vyvažuje ta dobrá spotřeba.
jinak nevim - nejsme až tak náročnej, tak nic dalšího mi nenapadá.
jezdím do menšího servisu kousek od domova - tak nějak spokojenost, je mi jasný, že by to ve značkovém bylo 100x dražší a možná né o mnoho lepší!! Takže tak
jak jsem psal - koupeno od známého za velmi slušné peníze, i zimní kola přidal, takže spokojenost.
Auto jsem již koupil s upravenou řídící jednotkou (dělalo se to hned po cca 10 nebo 20 tis. km)se zvýšeným výkonem na cca 145 koní a rozhodně to nebudu měnit, zátah víc než parádní bez nutnosti podřazovat a motor točit! Doposud (auto už má víc než 150 tis. km), žádné problémy či závady související s chiptuningem a ani to auto nehulí černý mračna!
hodnocení auta čtenáři: 9,87 b. |
spokojenost majitele: 10 b.
přidáno: 12.4.2008 |
majitel: telford |
příspěvků: 6
hodnocení auta čtenáři: 9,82 b. |
spokojenost majitele: 8 b.
přidáno: 27.9.2009 |
majitel: dareios |
příspěvků: 23
hodnocení auta čtenáři: 9,81 b. |
spokojenost majitele: 9 b.
přidáno: 4.2.2007 |
majitel: Burák |
příspěvků: 111
hodnocení auta čtenáři: 9,79 b. |
spokojenost majitele: 10 b.
přidáno: 30.10.2007 |
majitel: skopek |
příspěvků: 10
hodnocení auta čtenáři: 9,76 b. |
spokojenost majitele: 9 b.
přidáno: 27.1.2008 |
Motto: doject!?!
Další auta tohoto uživatele:
Honda Civic 1,5i VTEC - 84kW bodů: 9,92 komentářů: 36
spolehlivost:
Už jezdím skoro rok a nic, předchozí majitel také nic nehlásil, takže...
prostornost:
Dostatečná, nejsem žádnej čahoun a vše mám po ruce.
jízdní vlastnosti:
Řekl bych velmi dobré, vyhovují mi celkově.
provozní náklady:
Zatím jen pneu a 1x žárovka, takže skutečně minimální, spokojenost.
náhradní díly:
Nevím, zatím jsem žádné nepotřeboval..... :-)
výkon motoru:
Na obsah 1,9 je velmi slušný, málokterý auto s obsahem do 2 litrů si s ním poradí, ať už benzin nebo nafťák!
spotřeba:
Bez problémů se dá jezdit za 5 litrů, takže není co dodat.
hlučnost motoru:
Nepřijde mi až tak hlučný, spíš nesportovní, na poslech nezajímavý.
kvalita sedadel:
Sedadla jsou standardní, umím si představit pohodlnější i s lepším bočním vedení.
brzdy:
Brzdy jsou u audi dobré dle testů velmi krátká brzdná dráha ze 100-0km/h (tušim někde pod 38m). Ale při delší hodně ostré jízdě vadnou (a smrděj) vyzkoušeno.
zavazadlový prostor:
Dostatečný, nicméně jak jsem psal poměrně menší vstup do kufru.
celková spokojenost:
Ano, jsem velmi spokojen - mohu doporučit!
Chcete zde mít také váš inzerát a platit pouze za kliknutí?
Více o programu Autoklik| Bomba, to chci. |
akční nabídky
o serveru |
inzerce |
kontakt
Sledovanost AUTO.CZ měří NetMonitor | SEO by TRUSTIA | V březnu 2009 navštívilo Auto.cz 444.109 reálných uživatelů (2.289.591 návštěv za měsíc).
AUTO.CZ abroad: autoinfo.pl Doporučujeme: invia.cz | frogu.cz | autofun.cz | auto.auteo.cz
Our partners: autobild.de | autobild.dk | autobild.es | autobild.ee | autoweek.nl | autoexpress.co.uk | autoplus.fr | autoswiat.pl